Ce arată cărţile de Tarot pentru luna decembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru luna decembrie 2022


Berbec:

Cartea etalată – Șapte de Bâte. E nevoie să dai dovadă de putere și curaj în luptele proprii. Cartea îţi indică că trebuie să te focalizezi asupra apărării a ceea ce ai deja. Nu te vei teme să lupți pentru ceea ce este bine.


Taur:

Cartea etalată – Zece de Monede. Cartea arată că în ciuda tuturor greutăţilor și obstacolelor te vei simți împlinit(ă). Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al reuşitei în carieră, al rezervelor financiare sau al unui mediu familial statornic.


Gemeni:

Cartea etalată – Cinci de Bâte. Te simți rătăcit(ă) și e musai să îţi cauţi sufletul și menirea în viață. E recomandat să ai mai multă încredere în tine însuţi(ăţi) și să crezi în puterea de a îţi îndeplini obiectivele. În ciuda acestor îndoieli, eşti empatic(ă) și iubitor(are).


Rac:

Cartea etalată – Trei de Cupe. Vei avea motive de a sărbători cu amicii(ele) și familia, poate un moment de realizare personală. Dacă îţi vei uni forțele cu oamenii potriviţi, creativitatea va creşte.






Leu:

Cartea etalată – Șapte de Monede. Cartea indică că peste puţin timp vei fi recompensat(ă) pentru efortul și perseverența ta. Totuşi, acest lucru va avea cel mai probabil un preț mare în privința muncii depuse.


Fecioară:

Cartea etalată – Cumpătarea. Cartea îţi semnalează faptul că excesele de orice natură trebuie evitate. Știi cine eşti, ce obiective ai de atins și cum să le realizezi. Eşti mulţumit(ă) cu felul în care îţi desfăşori viața.






Balanţă:

Cartea etalată – Trei de Monede. E o perioadă favorabilă la serviciu, în special pentru persoanele care muncesc în echipă. De multe ori denotă eforturi creative și modul în care aceste eforturi îi/le ajută pe ceilalți(lelalte).


Scorpion:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Cartea reprezintă dorințele care se împlinesc. După o lungă perioadă de insatisfacţie, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are ocazia să fie înfăptuit la maximum.


Săgetător:

Cartea etalată – Împărăteasa. Va fi o perioadă prielnică, vei avea parte de bunăstare și creativitate, în care te vei ocupa cu precădere de îmbunătățirea și înfrumusețarea casei tale.






Capricorn:

Cartea etalată – Cavalerul de Cupe. Cartea reprezintă o atmosferă călduroasă, liniştită şi voie bună. Dacă până acum dominau certurile şi conflictele, cartea de tarot Cavalerul de Cupe indică împăcarea şi înţelegerea.


Vărsător:

Cartea etalată – Rege de Monede. Cartea arată importanța răbdării, iar apariția sa poate fi un semn că vei fi răsplătit(ă) pentru munca ta ori un indiciu că e necesar să găseşti un echilibru între plăcerile și sarcinile tale.


Peşti:

Cartea etalată – Șase de Monede. Cartea arată că eşti în armonie cu banii pe care îi câștigi și recunoscător(are) pentru ceea ce ai.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS