Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022!


Berbec:

Cartea etalată – Diavolul. Cartea te avertizează în privința ispitelor și a dependențelor, a nevoii de a rezista tentațiilor, indiferent de natura lor.


Taur:

Cartea etalată – Șapte de Spade. Este cartea furturilor, înşelăciunilor, minciunilor, trădării şi a diplomaţiei. Poţi fi tu cel(a) care face toate astea - dar poţi fi „furat(ă)” de persoanele din jurul tău. Eşti furat(ă) în alt mod - nu neapărat în modul material. Ideile, gândurile îţi sunt furate şi poate că cineva te trădează totodată.


Gemeni:

Cartea etalată – Magul. Ca expert al manifestărilor, Magul îţi pune la dispoziţie mijloacele, resursele și energia necesare pentru a îţi transforma visurile în realitate.


Rac:

Cartea etalată – Puterea. Cartea anunţă că vei avea parte de curaj, încredere și pasiune. Puterea indică faptul că deții o multitudine de aptitudini: curaj, eroism, compasiune, încredere și calm.






Leu:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.


Fecioară:

Cartea etalată – Trei de Spade. Trei de Spade înseamnă că eşti jignit(ă) sau că eşti rănit(ă) de oamenii din jurul tău. Dar de obicei că eşti părăsit(ă) sau înşelat(ă) - mai ales în relaţiile cu persoanele la care ţii.






Balanţă:

Cartea etalată – Patru de Bâte. Cartea anunță succes, fericire și statornicie. Vei fi înconjurat(ă) de persoanele dragi și vei simți că faci parte dintr-o comunitate.


Scorpion:

Cartea etalată – Nebunul. Cartea semnalează faptul că eşti la un pas de o nouă aventură neprevăzută și interesantă. Această călătorie îţi poate cere să faci un salt în necunoscut și poate fi o experiență plină de împlinire.


Săgetător:

Cartea etalată – Spânzuratul. Cartea poate să indice că te simți blocat(ă) sau limitat(ă). Trebuie să pricepi de ce simți acest lucru și să te eliberezi din punct de vedere emoțional. În acest fel, Spânzuratul vorbește despre necesitatea de a renunța la ceva.






Capricorn:

Cartea etalată – Cavalerul de Bâte. Cartea indică că o idee concepută recent va fi pusă în practică. Cavalerul de Bâte este extrem de puternic și nu se teme de nimic. El se repede să își pună în aplicare ideile și viziunile sale.


Vărsător:

Cartea etalată – Lumea. Cartea semnifică concretizare, realizare și satisfacţie. Toate eforturile tale dau rezultate în final și ajungi la capătul unei călătorii ori ai finalizat un ciclu major al vieții tale.


Peşti:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS