Steaua regală Antares deschide portalul stelar 2-5 decembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Steaua regală Antares deschide portalul stelar 2-5 decembrie 2022


Există nenumărate stele sclipitoare deasupra noastră, dar străvechii(le) astrologi(e) au fost atraşi(se) în special de patru stele – Aldebaran, Regulus, Fomalhaut şi Antares. Aceste stele sunt cunoscute sub numele de Cele Patru Stele Regale. Fiecare dintre aceste stele regale este păzitoarea celor patru colţuri ale cerului şi paznicele celor patru portaluri stelare sacre.


Soarele se aliniază cu Antares

În fiecare an, în perioada 2-5 decembrie, Soarele se aliniază cu Antares, activând şi deblocând portalul stelar Antares. Antares este gardiana cerului vestic, inima Scorpionului. În unele culturi, se crede că este locul de odihnă al sufletelor, după ce îşi părăsesc corpurile şi călătoresc către tărâmuri mai înalte.

Ca inimă a Scorpionului, Antares poartă o energie puternică care ne poate activa chakra inimii şi poate debloca înţelepciunea mai înaltă atunci când vine vorba de iubire, nu doar iubirea pe care o dăruim şi o primim, ci şi iubirea care suntem.






Antares este situată în constelaţia Scorpionului, dar dacă te uiţi la locul în care este îndreptată săgeata arcaşului Săgetător, este direct către Antares. Acesta este locul în care săgeata Săgetător este vizata să lovească, direct în inimă. Poate că acesta este un indiciu că aici ar trebui să ne îndreptăm cu toţii(ate) săgeţile. Poate că ar trebui să urmărim cu toţii(ate) să trăim din inimă şi să facem din ea punctul nostru ţintă, indiferent de ceea ce facem în această viaţă.


Energiile galactice ale lui Antares

Putem folosi această energie pentru a ne conecta cu pasiunile noastre, pentru a avea încredere acolo unde sentimentele noastre încearcă să ne ghideze şi pentru a ne asculta intuiţia. Energia lui Antares este, de asemenea, un ghid puternic pentru a duce o viaţă plină de pasiune, plăcere şi ţinte precise.

Ca loc de odihnă în care se duc sufletele când părăsesc pământul, Antares poate păstra şi energia reflecţiei. În timp ce sufletele noastre se odihnesc aici, ele sunt îndrumate să privească înapoi asupra vieţii pe care au dus-o pe Pământ şi să admire tot ceea ce au realizat. Spiritele noastre nu simt regretul, pentru că ele ştiu că există o altă viaţă şi mai sunt şi alte oportunităţi. Universul este un loc infinit, aşa că poate în acest loc de odihnă, al reflecţiei, putem pur şi simplu să onorăm tot ceea ce am realizat, toate situaţiile prin care am trecut şi obstacolele pe care le-am depăşit.






Antares şi iubirea sub toate formele

O mare misiune a călătoriei noastre aici pe Pământ este să iubim, să simţim şi să experimentăm, aşa că poate că prin energia portalului stelar Antares ne putem conecta profund la iubirea care suntem şi la iubirea pe care am împărtăşit-o în timpul petrecut pe Pământ.

Când Soarele se aliniază cu Antares, este oportunitatea noastră să ne onorăm călătoria, să renunţăm la regrete şi să sărbătorim dragostea pe care am primit-o şi am obţinut-o. Cu portalul Antares activat, este un moment prielnic să ne trecem în revistă viaţa, nu pentru a judeca, ci pentru a învăţa să ne iubim mai mult.

Cum te poţi iubi pentru trecutul tău? Cum te poţi iubi pentru locul în care eşti astăzi? Cum poţi să-ţi arăţi dragostea necondiţionată? Creşterea stimei noastre de sine, creşterea vibraţiei şi trecerea într-o stare de acceptare, toate încep cu iubire. Când te uiţi peste viaţa ta, cum poţi susţine tot ceea ce ai făcut? Cum poţi găsi o modalitate de a-ţi ierta greşelile?

De multe ori suntem foarte buni(e) să dăm dragoste altora şi să-i iertăm. Dar nu nouă înşine! Aşa că încearcă să îţi abordezi viaţa ta şi tot ceea ce ai făcut cu mai multă dragoste. Dacă te ajută, imaginează-ţi că vorbeşti cu cineva pe care îl iubeşti profund. Ce i-ai spune dacă ar fi trecut prin ceea ce ai tu?






Iată cum să profiţi de energia portalului stelar Antares:

Revizuieşte-ţi viaţa de până acum şi găseşte noi modalităţi de a sărbători, onora şi admira toate situaţiile prin care ai trecut.

Scrie o scrisoare copilului(ei) tău(ale) interior(e), ce mesaje de iubire şi de susţinere ai dori să îi spui.

Fă meditaţia pentru charka inimii.

Practică ritualuri de iubire de sine.

Scrie o scrisoare de iertare, eliberându-te de orice regrete sau greşeli percepute.

Fii atent(ă) la visele tale – ţine un jurnal de vise.

Vizualizează energiile porţii stelare Antares deschizându-ţi inima. O dată ce inima se deschide, vezi cum eliberează un curcubeu de lumină turcoaz, violet şi magenta.

Fă o meditaţie cu intenţia de a-ţi odihni sufletul.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS