Solstiţiul de iarnă 2022. De aici încolo zilele vor fi din ce în ce mai lungi!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Solstiţiul de iarnă 2022. De aici încolo zilele vor fi din ce în ce mai lungi!


Care este semnificaţia spirituală a solstiţiului de iarnă 2022?

Dacă solstiţiul de iarnă are loc de ziua ta sau în apropierea aniversării tale, vei avea darul de a fi abil(ă) în afaceri şi vei ajunge departe în viaţă. Întrucât atunci s-a născut Iisus Hristos sau zeul egiptean Horus, există semnificaţie specială pentru persoanele născute acum, anume că sunt oameni aleşi şi antemergători ai vremurilor lor. Acesta este un moment profund de reînnoire şi iluminare pentru toţi(ate).

După momentul solstiţiului de iarnă, cu toţii(ate) intrăm în starea mentală şi emoţională de a ne gândi la anul ce se încheie şi a ne face rezoluţii pentru noul an ce vine. Dacă eşti tipul de om căruia îi plac planificările şi obiectivele, aceasta poate fi perioada din an cea mai încântătoare pentru tine. Pentru toţi(ate) este momentul de a ne da permisiunea de a visa, de a ne crea propria magie în realitate, de a simţi că lumina există chiar şi în cea mai lungă noapte din an! Datorită puterii uriaşe de manifestare, în această noapte este momentul în care fiecare din noi să aibă cel puţin o dorinţă clară, să simtă emoţia împlinirii ei şi să o trimită în Univers, convins(ă) că acesta a prins-o şi dat-o în lucru pentru realizare!






Solstiţiul de iarnă 2022 şi intrarea Soarelui în Capricorn

Solstiţiul de iarnă este şi momentul din an în care Soarele se mută în zodia Capricornului, marcând startul oficial al iernii în emisfera nordică. Soarele intrat în Capricorn semnifică un moment de iniţiere şi regenerare pentru toţi(ate) în care pământul – şi noi o dată cu el – se reinventează!

Este o idee bună să ne dedicăm timp, în sezonul sărbătorilor de iarnă ce sunt anual găzduite de Soarele în Capricorn, în care să devenim conştienţi(te) de această subtilă schimbare de priorităţi şi de a ne construi un nou curs pentru viitor. Întreabă-te: cum mi-aş dori să arate viitorul meu? Când tot Pământul doarme este momentul magic de a intra adânc în tine însuţi(ăţi) şi de a planta noi seminţe.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS