12 decembrie 2022. Semnificația spirituală a portalului 12.12

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
12 decembrie 2022. Semnificația spirituală a portalului 12.12


Pasionaţii(tele) de numerologie ştiu cât de importantă este ziua de 12 decembrie. 12 este un număr foarte puternic în numerologie. El reprezintă întregul, completul. Sunt 12 luni în an, sunt 12 semne zodiacale. Ajungem la finalul unui ciclu de 12 şi o luăm de la capăt. Aşadar, suntem în 12-a zi, din a 12-a lună a anului. Ceea ce face ca energia zilei să devină şi mai puternică.


Portalul 12.12 în numerologie

12.12 este un portal care deschide starea de conştienţă. 12.12 are o vibraţie puternică, ce ne împinge să evoluăm. Această dată este o combinaţie între puternica cifră 1, numărul independenţei şi al individualităţii şi cifra 2, care poartă energia dorinţei de parteneriat, conectare şi unitate. În timp ce 1 aduce înţelegerea spiritului sinelui şi a independenţei, numărul 2 se concentrează asupra nevoii de a fi înconjurat(ă) de alte persoane. În timp ce 12.12 semnifică armonizarea energiilor yin şi yang, masculine şi feminine.

În numerologie, 12.12 oferă energia schimbării, mai ales în relaţii. Chiar şi cei(le) mai încăpăţânaţi(te) intră sub puternica influenţă a acestor energii transformaţionale puternice.

Acest portal deschide calea spre trezirea spirituală de care are nevoie sufletul nostru. Ne ajută să ne pregătim pentru anul care vine şi să îl lăsăm în urmă pe cel care acum se termină. De asemenea, conexiunea cu energia divină este mult mai puternică în aceste momente.






12.12.2022 în astrologie

Soarele în Săgetător ne dă capacitatea de a înţelege o perspectivă largă şi de a vedea totul dintr-un punct de vedere complex. Previziunea şi capacitatea de a vizualiza imaginea de ansamblu fac ca lucrurile să funcţioneze bine pentru noi de cele mai multe ori. Gândind întotdeauna în termeni abstracţi, de obicei întâmpinăm probleme în a ne concentra asupra detaliilor care apar.

Luna este în Leu şi ne dă un aer de încredere şi dorinţa de a conduce. În Leu, emoţiile sunt lipsite de griji şi, adesea, în căutarea plăcerii. Autosuficient(ă) şi autonom(ă), te implici profund şi emoţional în tot ceea ce faci. Această Lună în Leu accentuează cu siguranţă personalitatea şi provoacă o tendinţă spre afişare în public.

Mercur este în Capricorn şi aduce o minte clară, uneori rigidă şi îngustă, dar întotdeauna precaută şi plină de resurse. Gândirea ta este metodică şi atentă. Ştii cum să faci lucrurile pe rând, fiecare fapt bazându-se pe gândul care a fost înainte. Discursul este organizat şi urmează un model logic şi ordonat, sugerând să îţi foloseşti cu atenţie cuvintele înainte să le rosteşti.

Repetiţia 12.12 este un semn că lucrurile bune sunt pe cale să se petreacă. Numărul 12 simbolizează că poţi avea încredere, dar trebuie să fii atent(ă) la propriile gânduri pentru că sunt foarte puternice. Această repetiţie este un mesaj că lucrurile pe care le gândim se manifestă în realitate. Trebuie să rămâi concentrat(ă) asupra a ceea ce vrei.






Dragoste şi acceptare

Fie că este vorba despre relaţia de cuplu, relaţia cu colegii(ele), cu prietenii(ele), cu subalternii(ele), cu şefii(ele) sau cu partenerii(ele) de afaceri, combinaţia 12.12 aduce un nou început. Un alt focus.

Portalul 12.12 nu ne încurajează doar să fim mai dinamici(e) şi să ne acceptăm pe noi înşine, ci şi pe ceilalţi(lelalte). 12.12 ne reaminteşte importanţa unor relaţii sănătoase, dar şi importanta acceptării şi sprijinirii celorlalţi(te).

12.12 combină atât independenţa şi individualitatea, cât şi colectivitatea. Avem nevoie unii(ele) de alţii(tele) pentru a ne transforma, dezvolta şi descoperi. Avem nevoie unii(ele) de alţii(tele) pentru a stabili graniţe sănătoase, în timp ce creştem şi ne extindem orizonturile. Dacă porneşti acum pe un drum, nimic nu te poate opri. Rămâi realist(ă), concentrat(ă), deschis(ă) la alte opţiuni. Nu lăsa alte gânduri să te dea înapoi.






Vibraţia 12.12

Iată 3 moduri să optimizezi vibraţia 12.12.

Conştientizează. Întreabă-te cum poţi utiliza în folosul tău această zi. Întreabă-te care sunt cele mai importante relaţii pentru tine şi fii deschis(ă) pentru toate răspunsurile.

Acţionează. Numărul 1 nu înseamnă contemplare, dimpotrivă, cere acţiune. Uită de analize şi fă ceea ce trebuie să faci.

Arată-ţi inima. Numărul 2 este despre iubire, diplomaţie, acuitate emoţională. Pericolul poate fi să te pierzi pe tine însuţi(ăţi) în încercarea de a-i(le) ajuta pe ceilalţi(lelalte). Însă nu trebuie să ajungi aici. Trebuie doar să acţionezi cu dragoste şi compasiune, atât faţă de ceilalţi(lelalte), dar mai ales faţă de tine însuţi(ăţi).






Fii atent(ă) la vise

În această zi este indicat să petreci mai mult timp meditând, scriind în jurnal, făcând mai multe lucruri pentru inima ta. Vizualizează câmpul de energie din jurul tău. Vezi dacă îl poţi extinde.

Fii atent(ă) la visele tale în această zi. Pot fi profetice. Îţi pot trimite mesaje din adâncul sufletului tău. Spune o rugăciune sau stabileşte-ţi o intenţie în această noapte. 12.12 descătuşează o energie puternică, ce poate fi în avantajul tău.






Cum să lucrezi cu energia 12.12

Foloseşte-te de energia numerologică şi astrologică a zilei de 12 decembrie 2022 pentru a face pace cu dezvoltarea, luptele şi experienţele pe care le-ai parcurs de-a lungul anului 2022. Lunile trecute au fost presărate cu frământări, incertitudini, toate acestea permiţându-i inimii să se elibereze de bagajul emoţional. Vei putea pleca astfel într-o nouă călătorie spre anul care vine.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS