Meserii potrivite pentru persoanele născute în zodia Fecioară

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Meserii potrivite pentru persoanele născute în zodia Fecioară


Fecioara are foarte multe calități ascunse. La prima vedere pare o persoană introvertită, însă o dată ce ajungi să o cunoști îți dai seama de multe atribuții ale sale. Fiind autodidactă, rar acceptă funcții de conducere. Nu îi place să fie condusă de alții(tele), dar nici să se impună atunci când este cazul. Este o ființă blândă cu o mare iubire față de oameni.

Dacă totuși ajunge cu atribuții de conducere, va renunța rapid la acestea. Simplul fapt că este nevoită să îngrădească anumite libertăți ale celor din jurul ei, o face să-și dorească alte meserii. Dacă vorbim despre domenii ce implică comunicarea sau creativitatea, atunci am găsit locul potrivit pentru Fecioară. Bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte buni psihologi, agenți publicitari, creatori de modă ori inovatori.






Meserii potrivite pentru zodia Fecioară

Implicarea în politică ar fi perfectă pentru zodia Fecioară. Aici își poate folosi punctul ei forte care este comunicarea cu masele de oameni. Dacă își dorește, pot fi o foarte bună detectivă. Îi place foarte mult să caute indicii și să despice firul în patru. De altfel, firea ei analitică și răbdarea o poate ajuta în luarea celor mai importante decizii. Deși nu va acționa niciodată imediat, acest lucru nu trebuie interpretat ca nepăsare.

Atunci când trec prin momente intense, Fecioarele tind să se închidă în sine și să analizeze situația din toate unghiurile.

Caută mereu soluții și le găseşte fără prea mare dificultate exact atunci când are nevoie. Fecioara poate avea tot ce își doreşte, asta pentru că este foarte muncitoare și cunoaşte metodele prin care să ajungă exact acolo unde trebuie.

Călătoreşte întotdeauna în destinații exotice pe bani proprii și nu cere ajutorul nimănui. De cele mai multe ori, ea tinde să se lanseze în artă și să-și expună lucrările în locuri inedite.






Ce cariere ar trebui să urmeze nativul(a) Fecioară

Una dintre meseriile potrivite pentru acest semn zodiacal ar fi contabil(ă). Fecioara este recunoscută pentru atenția la detalii, natura critică și înclinația spre aritmetică.

Își ajută clienții și își păstrează întotdeauna moralitatea intactă. Deși este la polul opus, slujba de nutriționist(ă) i se potrivește la fel de bine. Îi place să ajute oamenii, iar stilul de viață sănătos tinde să fie o preocuparea constantă. De obicei, pune în practică ceea ce aduce în discuție.

Meserii ca instructor(are) de yoga sau menajeră sunt la fel de potrivite. Fecioara prezintă interes pentru vindecările naturale și are un simț estetic foarte dezvoltat.






Își doreşte ca perfecțiunea să se regăsească atât la serviciu, dar și în viața personală. Printre alte locuri de muncă în care ar excela se numără statistician(ă), arhivar ori programator(are). Fecioara este extrem de atentă la detalii și ține să funcționeze astfel fără probleme.

Munca o stimulează întotdeauna, iar de cele mai multe ori uită să petreacă timp alături de cei(le) dragi ei. Își dorește un mediul liniștit, atât la birou cât și acasă.

Atunci când ceilalți(lelalte) au nevoie de ajutor, este prima care se oferă să iasă în față. Îi place să ofere sfaturi, chiar dacă uneori se implică mult prea mult în viața celorlalți(te) și uită de a sa.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS