Etalarea şi interpretarea runelor, 19-25 decembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 19-25 decembrie 2022


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să-şi mobilizeze toate forţele. Să îşi mobilizeze poziţia şi acasă şi în societate. Să spună: eu sunt Berbecul care trebuie să rezolve totul.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii să fie pregătiţi(te) de o suită de schimbări importante într-un viitor foarte apropiat.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie găsesc rezolvarea tuturor problemelor. Ei(le) sunt nişte vorbăreţi(e) şi gânditori(are). Ca să găsească rezolvarea, trebuie să facă consiliu de familie.






Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal încă stau tensionate şi sunt pe picior de scandal. Vor să iasă în evidenţă cu o bătălie. Ar fi bine să stea liniştite.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să aibă răbdare şi să nu forţeze mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute pentru cei(le) care ştiu să aştepte.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii au parte de belşug. Pentru cei(le) care nu au copii(le), vine bucuria. E o săptămână benefică pentru Fecioare.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal pot primi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie să se relaxeze, pentru că îşi fac probleme pentru cineva foarte apropiat.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal dau lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în această săptămână.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante. Să fie pregătiţi(te).


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal primesc mesaje. Vor mereu comunicare şi asta vor şi avea în această săptămână.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor afla un adevăr extraordinar de important. Le poate schimba sau marca viaţa.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS