Etalarea şi interpretarea runelor, 2-8 ianuarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 2-8 ianuarie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie pășesc extraordinar în săptămâna 2-8 ianuarie. Se pare că sunteți învingători(are). Ați câștigat în toate planurile.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii e cazul să abordeze altfel problemele care îi\le interesează. Schimbați tactica. Dacă ați fost blânzi(de), trebuie să lăsați bunătatea deoparte și să luați reversul medaliei, că altfel nu se mai poate.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc un mesaj dublu. Runa vă anunță să vă relaxați, iar în al doilea rând vă indică să nu vă mai faceți probleme vizavi de starea de sănătate a unei persoane apropiate. Fiți atenți(te), puneți mâna pe un telefon sau faceți-le o vizită celor dragi vouă pe care i-ați neglijat în ultima perioadă.


Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal vor primi un cadou minunat. Să vă fie de folos și cu folos.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie se vor îmbrăca într-o aură de mister, o nebuloasă. Ei(le) sunt într-o comuniune cu tot ce înseamnă forța divină.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii au o rună extraordinar de benefică. Au parte de belșug. Peste puțin timp, visurile Fecioarelor se vor împlini.


Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal vor susține o mică bătălie, dar asta nu înseamnă că trebuie să se îngrijoreze. Sfatul runei ar fi să lase bătălia că tot ele câștigă.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au o rună de protecție totală. Se vor simți în siguranță. Este simbolul care îi/le va proteja de toate forțele malefice din Univers.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au chef să facă plimbări sau schimbări. Sunt gata de a se muta din casă sau din locul în care muncesc. Vor acționa favorabil pentru ele într-o problemă care le preocupă. Runa le-a dat porți deschise, de ele depinde dacă vor să aleagă una din două ori chiar pe amândouă.


Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, în curând.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au dat de uragan! Trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă sau o dispută.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor afla un adevăr important care le va marca viața sau îi/le va schimba. Vin lucruri bune și pentru Pești. Adevărurile importante au marcaj dacă au făcut lucruri rele și cu schimbări benefice dacă au dat dovadă de bunătate cu cei(le) din jurul lor. Totul e în funcție de ce au făcut ei(le).

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS