Ce arhanghel te ocroteşte, în funcţie de semnul tău zodiacal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arhanghel te ocroteşte, în funcţie de semnul tău zodiacal

Berbec:

Ariel este arhanghelul care protejează zodia Berbec. E asociat cu înțelepciunea, lumina și autoritatea. Amintește Berbecilor să se gândească întotdeauna și la cei(le) apropiați(te), nu doar la ei. Dacă ceri ceva, fă-o întâi pentru persoanele din jurul tău și lasă-te pe tine la urmă. Ariel îi ajută pe oameni să își transforme visurile în realitate, să obțină concret anumite beneficii sau bunuri.


Taur:

Chamuel este „Cel care îl vede pe Dumnezeu” și era considerat unul dintre cei mari îngeri sau arhangheli care îl ajutau pe Creator în toate cele ca să urgenteze rezolvarea unor lucruri. Este cel care-i ghidează pe Tauri și îi duce pe calea bună pentru a obține ceea ce își doresc de multe ori: pacea și iubirea.


Gemeni:

Zodia Gemeni este ajutată de Zadkiel. Numele „Zadkiel” înseamnă „Dreptatea lui Dumnezeu”. Este un arhanghel al compasiunii și al mărinimiei. Ne învață și că nicio rugă nu rămâne fără răspuns. Arhanghelul Zadkiel poate oferi susținere în procesul de vindecare, inclusiv vindecarea emoțională și mentală. El poate ajuta la eliberarea traumelor trecute și la aducerea armoniei în interiorul fiecăruia.(eia)






Rac:

Racul e sprijinit de arhanghelul Gabriel. E cel mai receptiv să te scoată din impas, mai ales în situații de criză sau o problemă gravă, un atac energetic. Numele lui Gabriel în textele vechi înseamnă „Dumnezeu este puterea mea”. Influența lui ajută nativii(ele) acestei zodii să aibă încredere în forța lor interioară. Le dă mai multă încredere în ei(le).


Leu:

Leul este ajutat de arhanghelul Michael. Numele „Michael” provine din limba ebraică și înseamnă „Cel care este asemenea lui Dumnezeu” sau „Cel care luptă pentru Dumnezeu”. Michael este considerat un arhanghel al protecției, curajului și justiției. El este adesea descris ca fiind liderul armatei angelice care luptă împotriva forțelor întunecate și a răului.


Fecioară:

Fecioarele au un arhanghel de forță, cel care este cu măsuratul, unitatea de măsură, Metatron. Învață măsura lucrurilor, ne ajută să creștem, să evoluăm prin fiecare experiență și numai acela care învață permanent este capabil să-și ajute apropiaţii(tele). Nu vă rugați doar atunci când sunteți la ananghie. Este capabil să-și ajute semenii în momente de cumpănă. Fii mulțumit(ă) cu ceea ce ai.






Balanţă:

Balanţa este susținută de Jophiel. Numele „Jophiel” poate fi tradus ca „Frumusețea lui Dumnezeu” sau „Splendoarea lui Dumnezeu”. Arhanghelul Jophiel este adesea asociat cu energiile frumuseții, iluminării și aprofundării cunoașterii spirituale. El ajută oamenii să găsească lumina și înțelegerea în interiorul lor. Este considerat a fi un învățător spiritual și ghid intelectual, ajutându-i(le) pe cei(le) care îl invocă să obțină înțelegerea profundă a lucrurilor și să vadă frumusețea în toate aspectele vieții.


Scorpion:

Zodia Scorpion este protejată de Jeremiel. Numele „Jeremiel” sau „Remiel” este tradus în diverse moduri, dar poate însemna „Milostivul lui Dumnezeu” sau „Ghizii lui Dumnezeu”. Jeremiel este menționat în unele scrieri apocrife, cum ar fi Cartea lui Enoh, dar nu este prezent în Biblia canonică. El este adesea asociat cu rolul de ghid în vise și viziuni, ajutând oamenii să înțeleagă semnificația lor și să primească revelații spirituale.


Săgetător:

Zodia Săgetător este ocrotită de Raguel. Numele „Raguel” poate fi tradus ca „Prietenul lui Dumnezeu” sau „Prietenul lui Dumnezeu adevărat”. Semnificația numelui sugerează că el acționează ca un intermediar între oameni și Dumnezeu în calitate de „Judecător Divin”. Arhanghelul Raguel este asociat cu dreptatea și echilibrul divin. El este adesea invocat pentru a ajuta la rezolvarea disputelor, a conflictelor sau a problemelor legate de dreptate.






Capricorn:

Zodia Capricorn este protejată de Azrael. Ajută oamenii să treacă fără durere în lumea de dincolo. El propovăduiește moartea și reînvierea. Nativii(ele) acestei zodii învață de la el să aștepte cursul firesc al faptelor și al timpului și să se bucure de viață acum.


Vărsător:

Zodia Vărsător este ocrotită de Uriel. I se spune „Lumina lui Dumnezeu”. Se credea că cei(le) pe care îi/le ocrotește Uriel au sufletul strălucitor, exaltat, plin de bucurie și de compasiune. Nativii(ele) zodiei trebuie să beneficieze de lumina cunoașterii, sunt spirite libere, curioase, capabile să se înalțe prin spiritualitate.


Peşti:

Zodia Peşti este ocrotită de Sandalphon. Numele „Sandalphon” sau „Sandalphone” poate fi tradus ca „Frăția sau Fraternitatea înălțată” și sugerează rolul său de aducere a rugăciunilor și aspirațiilor umane către Dumnezeu. Sandalphon este considerat arhanghelul comunicării, aducerii rugăciunilor umane către Dumnezeu și înălțării sufletelor către sfera divină. El este adesea descris ca fiind responsabil pentru transformarea energiei umane în rugăciuni și melodiile cerului.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS