Ce arhanghel te ocroteşte, în funcţie de semnul tău zodiacal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arhanghel te ocroteşte, în funcţie de semnul tău zodiacal


Berbec:

Ariel este arhanghelul care protejează zodia Berbec. E asociat cu înțelepciunea, lumina și autoritatea. Amintește Berbecilor să se gândească întotdeauna și la cei(le) apropiați(te), nu doar la ei. Dacă ceri ceva, fă-o întâi pentru persoanele din jurul tău și lasă-te pe tine la urmă. Ariel îi ajută pe oameni să își transforme visele în realitate, să obțină concret anumite beneficii sau bunuri.


Taur:

Chamuel este cel care îl vede pe Dumnezeu și era considerat unul dintre cei mari îngeri sau arhangheli care îl ajutau pe Creator în toate cele ca să urgenteze rezolvarea unor lucruri. Este cel care-i ghidează pe Tauri și îi duce pe calea bună pentru a obține ceea ce își doresc de multe ori: pacea și iubirea.


Gemeni:

Zadkiel înseamnă dreptatea lui Dumnezeu. Este un înger al compasiunii și al mărinimiei. Gemenii devin foarte empatici când e cineva în suferință. Ne învață și că nicio rugă nu rămâne fără răspuns.


Rac:

Racul e sprijinit de arhanghelul Gabriel. E cel mai receptiv să te scoată din impas, mai ales în situații de criză sau o problemă gravă, un atac energetic. Numele lui Gabriel în textele vechi înseamnă Dumnezeu este puterea mea. Influența lui ajută nativii(ele) acestei zodii să aibă încredere în forța lor interioară. Le dă mai multă încredere în ei(le).


Leu:

Zodia Leu este ajutată de Rafael. Este cel care ponderează câteodată energia și egoul nativilor(elor) Lei. Le temperează voința și îi/le obligă să se supună unor reguli. Le oferă o mulțime de daruri spirituale, îi/le ajută să fie generoși(ase) și să vină cu acele lucruri plăcute, care să le ofere alinare suferințelor prietenilor(elor) lor.


Fecioară:

Fecioarele au un arhanghel de forță, cel care este cu măsuratul, unitatea de măsură, Metatron. Învață măsura lucrurilor, ne ajută să creștem, să evoluăm prin fiecare experiență și numai acela care învață permanent este capabil să-și ajute apropiaţii(tele). Nu vă rugați doar atunci când sunteți la ananghie. Este capabil să-și ajute semenii în momente de cumpănă. Fii mulțumit(ă) cu ceea ce ai.


Balanţă:

Balanţa este susținută de Hagiel sau Haniel. Bucuria sau gloria lui Dumnezeu. Personifică starea spirituală de echilibru deplin prin rugăciune și credință. Nativii(ele) acestei zodii sunt îndrumați(te) să cântărească lucrurile și să depună efort mare pentru a echilibra situațiile tensionate.


Scorpion:

Zodia Scorpion este protejată de Azrael. Ajută oamenii să treacă fără durere în lumea de dincolo. El propovăduiește moartea și reînvierea. Nativii(ele) acestei zodii învață de la el să aștepte cursul firesc al faptelor și al timpului și să se bucure de viață acum.


Săgetător:

Zodia Săgetător este ocrotită de Uriel. I se spune lumina lui Dumnezeu. Se credea că cei(le) pe care îi/le ocrotește Uriel au sufletul strălucitor, exaltat, plin de bucurie și de compasiune. Nativii(ele) zodiei trebuie să beneficieze de lumina cunoașterii, sunt spirite libere, curioase, capabile să se înalțe prin spiritualitate.


Capricorn:

Capricornul este apărat de Mihail. Un înger sfânt și plin de curaj și de înțelepciune, care reprezintă puterea lui Dumnezeu. Este apărător al dreptății, al ordinii și al credinței și îi/le învață pe cei(le) pe care îi/le ocrotesc să trăiască drept oricât de strâmbă ar fi lumea.


Vărsător:

Zodia Vărsător este sprijinită de arhanghelul Cassiel. Este unul din arhanghelii învățători, care urmează destinele muritorilor(arelor) și îi/le îndrumă pe un drum de la distanță. Nativii(ele) acestei zodii învață să beneficieze de fiecare experiență a vieții, de curgerea timpului și înțelepciunea pe care ți-o dă evoluția sufletească și spirituală.


Peşti:

Peşti sunt ajutați de Asariel. Numele lui se traduce din vechea limbă prin sintagma: Dumnezeu este ajutorul tău. Este un înger al compasiunii, ajutător și ocrotitor. Îi învaţă pe oameni să fie alături de semenii lor la nevoie și să-i susțină în perioadele grele sau momente de cumpănă, la răscruci de hotărâri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS