Află numele îngerului care te veghează, în funcţie de semnul tău zodiacal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Află numele îngerului care te veghează, în funcţie de semnul tău zodiacal


Berbec:

Îngerul care îi veghează pe Berbeci este Malahidael, care se remarcă din toți îngerii prin vitejie. Acest înger folosește energia Soarelui pentru a vă oferi forţă și încredere atunci când treceţi prin momente dificile. Malahidael este asociat și cu Copacul Vieții, și primăvara. Atunci când vreţi să vă exteriorizaţi dragostea, să simţiţi mai multă afecţiune sau să primiţi mai multă atenție, chemaţi-vă îngerul.


Taur:

Asmodel este îngerul care îi veghează pe Tauri și este cel mai tolerant înger dintre toți. Acesta vă ajută să fiţi atenţi(te), răspunzători(are) și capabili(e). Atunci când vă lipsesc aceste caracteristici, chemaţi-l pe Asmodel pentru a vă sprijini. De asemenea, acesta vă mai poate ajuta și cu afecţiunile de sănătate.


Gemeni:

Ambriel este îngerul care îi veghează pe Gemeni. Atunci când aveţi nevoie să observaţi lucrurile mult mai limpede și când nu mai există nicio urmă de nădejde, chemaţi acest înger să vă susţină. Doar el vă poate călăuzi în luarea celei mai bune hotărâri și să acţionaţi corect.






Rac:

Îngerul protector al Racilor este Muriel, un fel de Mama Natură printre îngeri. Acesta își face simțită prezența prin mirosuri florale. Muriel este un înger plin de înţelegere și vă face să fiţi mai generoși(ase) și plini(e) de sentimente. Atunci când aveţi nevoie de mai multă compasiune și tandrețe, chemaţi-l pe Muriel.


Leu:

Verchiel este îngerul care îi ocroteşte pe Lei. Acesta vă sprijină să fiţi mai încrezători(are) în forțele voastre proprii și vă amintește să vă permiteţi mai mult timp pentru recreere, distracție și momente de desfătare. Atunci când vă simţiţi demoralizaţi(te), decepţionaţi(te) sau ignoraţi(te), chemaţi-l pe acest înger pentru a vă crește stima de sine.


Fecioară:

Îngerul care le protejează pe Fecioare este Hamaliel. Atunci când simţiţi că lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi voi, puteți să îl chemaţi pe Hamaliel pentru a vă linişti și a vă sprijini în rezolvarea acelor situații. De asemenea, trebuie să mai aflaţi că acestui înger preferă să apară sub formă umană. În concluzie, nu este exclus să fiţi întâlnit cel puțin o persoană în viața voastră cu aceste aptitudini angelice la care aţi cerut atunci când aţi avut necazuri.






Balanţă:

Zuriel este îngerul care le veghează pe Balanţe. Atunci când aveţi parte de încurcături în viața voastră, acest înger vă poate ajuta să observaţi că aveţi nevoie să vă simţiţi întregi(e) și nevoie de linişte. Zuriel vă mai poate ajuta să simţiţi mai multă iubire! Este în regulă să vă însuşiţi din când în când riscuri mici, întrucât Zuriel se va asigura că nimic dăunător nu vi se va întâmpla.


Scorpion:

Barbiel este îngerul care îi/le ocroteşte pe aceşti(ste) nativi(e). Ca și Scorpionii, acest înger este un amestec de întuneric și lumină. Vă îndeamnă să fiţi cinstiţi(te) și imparţiali(e) în ceea ce privește statutul vieții voastre şi relațiile pe care le aveţi la locul de muncă. Atunci când nu sunteţi convinşi(se) în totalitate de calitățile voastre sau simţiţi că persoanele din jurul vostru sunt injuste cu voi, chemaţi-l pe Barbiel să vă ajute.


Săgetător:

Îngerul care îi veghează pe Săgetători este Adnachiel. Acest înger va ajută să fiţi mai sociabili(e) și să admiteţi diferențele, să vă exteriorizaţi emoțiile și să analizaţi noi posibilități și locuri. Chemaţi-l pe Adnachiel atunci când aveţi nevoie să vă lărgiţi perspectivele!






Capricorn:

Hanael este îngerul care îi ocroteşte pe Capricorni. Atunci când aveţi impresia că v-aţi blocat ori că nu puteți să vă eliberaţi de o amintire dezagreabilă, chemaţi-l pe Hanael. Acesta vă va aduce aminte mereu să vă ascultaţi intuiția și să vă urmaţi inima dacă instinctele voastre sunt intense. Câteodată, puteți trece prin clipe de neclaritate, dar Hanael va fi acolo pentru a vă sprijini să recăpătaţi controlul.


Vărsător:

Uriel este îngerul protector al Vărsătorilor. De obicei, atunci când treceţi prin momente tulburi, vă este frică și nu aveţi habar ce trebuie să faceţi. Din fericire, dacă veţi avea încredere în Uriel, veţi putea să vă aflaţi potențialul pe care l-aţi neglijat până acum. Lăsaţi-l pe Uriel să vă umple sufletul de lumină și să vă ofere zi de zi concepte noi, încredere și imaginaţie.


Peşti:

Îngerul care îi veghează pe Peşti este Barakiel, cel care îndrumă gărzile de îngeri și care are cea mai mare putere asupra oamenilor. Acest înger aduce în viața voastră empatie și afecţiune. Atunci când voi sau o persoană dragă vouă se simte indecisă ori confuză, chemaţi-l pe Barakiel pentru a vă ajuta.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS