20 decembrie 2022 – 16 mai 2023: Jupiter în Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
20 decembrie 2022 – 16 mai 2023: Jupiter în Berbec


Jupiter este planeta norocului, expansiunii, creșterii, binecuvântărilor și petrece aproximativ 12 până la 13 luni în fiecare semn zodiacal. Este nevoie de aproximativ 12 ani pentru ca aceasta să se învârtă în jurul Soarelui și oriunde se ridică, aduce o mare bucurie în acea zonă anume a vieții noastre.

În Berbec, energia lui Jupiter va deveni pasională și imensă. Berbecul este un semn cardinal de Foc, care ne va încuraja să ne urmărim dorințele de bază, încărcându-ne pe teritoriul nou descoperit pentru a crea viață visurilor noastre. Vom simți că încrederea noastră interioară se aprinde, deoarece suntem dornici(e) să cucerim lumea din jurul nostru și să ne susținem opiniile, ideile și credințele.


Berbec:

O dată ce Jupiter intră în semnul tău zodiacal, ești cel mai norocos semn zodiacal dintre toate în acest moment! Privește asta ca începutul unei ere cu totul nouă pentru tine, plină de debuturi fericite, binecuvântări şi noi orizonturi. Cu toate acestea, nu este o perioadă de anvergură – este o perioadă în care începi din nou, mai degrabă decât să porţi coroana pentru eforturile trecute. Începi noi călătorii, plantezi noi seminţe şi îţi imaginezi cum ai vrea să arate viaţa ta în deceniul următor. Aşteaptă-te să te simţi mai optimist(ă) o dată ce experimentezi o creştere întreagă în toate domeniile vieţii.


Taur:

Vei fi protejat(ă) divin de Univers, ca şi cum un înger păzitor ţi-ar ghida fiecare pas. Acum este momentul perfect să stai liniştit(ă), să vindeci orice ai nevoie şi să reflectezi asupra ultimului deceniu. Universul îţi va vorbi prin intuiţia, visurile şi sincronicităţile tale. De asemenea, aşteaptă-te ca să prospere creativitatea ta în această perioadă.


Gemeni:

Ai putea să te delectezi atât cu victorii personale, cât și cu cele profesionale. Un întreg grup de oameni îți va aplauda eforturile, înconjurându-te cu dragostea şi sprijinul lor. Această perioadă ar putea chiar aduce în realitate unele dintre cele mai dragi speranţe şi aspiraţii. Un alt mod minunat în care Jupiter te va sprijini este să-ţi lumineze viaţa socială, ajutându-te probabil să te conectezi cu mulţi(te) prieteni(e) şi să întâlneşti alţii(tele) noi binevoitori(are).






Rac:

Vei avea oportunități majore de a-ți urmări ambițiile. Recompense, premii, promovări și aplauze pentru munca finalizată anterior este probabil să se manifeste în acest timp. Agită-te din greu acum și vei face îmbunătățiri uriașe și în viața ta profesională, deoarece șefii(ele) te consideră cel(a) mai promițător(are) candidat(ă).


Leu:

Mulţi Lei vor decide că este timpul să se întoarcă la şcoală sau să îşi actualizeze certificările, ceea ce te-ar face inevitabil şi mai competitiv(ă) pe piaţă. Alţi Lei vor decide în schimb că este timpul să-şi deschidă mintea prin călătorii şi explorare. În sfârşit, dacă eşti implicat(ă) în mass-media, aşteaptă-te ca nişte puncte de referinţă să îţi fie la îndemână.


Fecioară:

Senzualitatea, încrederea şi vulnerabilitatea se vor îmbunătăţi, deoarece te poţi deschide mai profund decât înainte. Cu toate acestea, te-ai putea concentra în schimb asupra bogăţiei şi prosperităţii, deoarece poţi vedea activele, investiţiile, tranzacţiile prosperând exponenţial. O moştenire, o bursă sau un capital de risc ar putea fi, de asemenea, chiar la îndemână.






Balanţă:

Uniunile fericite existente vor creşte şi mai mult o dată ce faci paşi către următorul nivel, cum ar fi mutarea, logodna sau chiar căsătoria. Conexiunile de afaceri vor prospera şi ele, aşa că, dacă eşti în căutarea unei colaborări individuale sau a coechipierului(ei) potrivit(e), s-ar putea să fii căutat(ă).


Scorpion:

Noi proiecte îţi pot apărea în cale, poţi găsi un loc de muncă mai bun sau mai mulţi(te) clienţi(te) care apreciază serviciile tale. Un alt mod dulce de a te bucura de această vibraţie este că vei avea o sănătate fizică mai puternică, aşa că dacă ai fost afectat(ă) de probleme, aşteaptă-te la mai multă putere. Fă modificări la regimul de sport şi dietă; vei descoperi că progresul se întâmplă rapid.


Săgetător:

Unii Săgetători îşi vor întâlni sufletul pereche – aşa că dacă eşti singur(ă) şi gata să te cuplezi cu cineva, pune-te în evidenţă! Cuplurile existente se pot distra şi ele, dacă folosesc această energie pentru a readuce scânteia relaţiei lor. Permite-ţi să te bucuri de vibraţiile dulci din Univers şi să urmăreşti ceea ce te face cel mai fericit(ă).






Capricorn:

Te vei simţi în pace şi pe un teren stabil. Unii Capricorni se pot reloca, muta, pot renova sau redecora – toate acestea te-ar face atât de fericit(ă). Dacă eşti implicat(ă) în imobiliare sau doreşti să te implici, această atmosferă de bun augur te-ar putea ajuta şi în asta. În sfârşit, dacă ţi-ai dorit să petreci timp cu rudele tale, s-ar putea să simţi mai mult veselie, dragoste şi generozitate în jurul tău.


Vărsător:

S-ar putea să descoperi în curând că te angajezi în scriere, vorbire, publicitate, îmbogăţindu-ţi viziunea şi gândurile în lume. Contractele importante ar putea fi, de asemenea, atrase în curând de tine. Vei avea oportunitatea de a ieşi din zona de confort şi de a explora multe aventuri noi.


Peşti:

Vei descoperi foarte curând că bogăţia şi veniturile sunt atrase de tine ca un magnet. S-ar putea să ai parte de o mărire de salariu, un nou loc de muncă sau mai mulţi(te) clienţi(te). De asemenea, cu mai mulţi bani în buzunar, este posibil să investeşti în nişte posesiuni frumoase şi noi în acest timp.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS