Zodiacul chinezesc pentru luna noiembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna noiembrie 2022


Șobolan:

În luna lui Brumar s-ar putea să te consume monotonia și simți că nu mai ai nicio plăcere ca să mai faci ceva. Însă un grup de amici(e) vor interveni și te vor scoate din starea în care te afli. Prietenul la nevoie se cunoaște.


Bivol:

În luna noiembrie un/o prieten(ă) ar putea avea nevoie de ajutor și tu ești acolo ca să îl/o ajuți. În plan financiar apar schimbări și va trebui să renunți la luxul de altă dată. Va trebui să ai grijă de ceea ce îi comunici partenerului(ei) de cuplu, fiindcă te poate interpreta greșit.


Tigru:

În luna lui Brumar ai mai multă grijă de sănătate și e posibil să faci câteva vizite la doctor. În plan financiar apar aspecte neprielnice care îți pot cauza pierderi, însă acest lucru nu trebuie să te preocupe, banii vin, banii pleacă.






Iepure:

În luna noiembrie începi să te pregătești pentru un examen important pe care îl vei susține anul viitor. Cu pași mici dar siguri vei reuși ca până la sfârşitul anului să te pui la punct cu tot ceea ce ai de pregătit.


Dragon:

În luna lui Brumar ai putea avea mai multe sarcini de îndeplinit și nu te descurci cu toate. Așa că apelezi la membrii(ele) familiei și la persoana dragă ție ca să îți mai preia din sarcini și să poți ajunge la zi cu tot ceea ce este important de făcut.


Șarpe:

În luna noiembrie se poate să ai parte de provocări la locul de muncă și de responsabilități suplimentare. Viața ta personală este pusă pe pauză, iar asta îți creează anumite frustrări. Încearcă să te bucuri de lucrurile mici și să te regăsești.






Cal:

În luna lui Brumar e posibil să te simți vinovat(ă) pentru decăderea unui(ei) membru(e) al/a familiei tale, însă nu ești responsabil(ă) cu nimic, așa că lasă vina deoparte. Viața ta nu trebuie să depindă de bunăstarea celorlalți(te), fiecare are drumul lui.


Capră/Oaie:

În luna noiembrie pot ieși la iveală niște minciuni din trecut care te pot pune într-o lumină nefavorabilă. Ca să te reabilitezi trebuie să le dovedești tuturor că ești o persoană de încredere, care se căiește pentru ce a făcut în trecut.


Maimuță:

În luna lui Brumar ai putea avea parte de momente speciale alături de persoana iubită, iar asta te va face să te îndrăgostești și mai mult. Fericirea a venit în sfârșit pe strada ta și are de gând să poposească mult timp de acum înainte.






Cocoș:

În luna noiembrie ai mai multă grijă de persoana pe care tu o iubeşti, de dorințele sale și îi sprijini ideile. Încerci să fii partenerul(a) perfect(ă) și îți dorești ca la rândul tău să primești același lucru din partea sa. Nu îți crea așteptări.


Câine:

În luna lui Brumar e posibil să primeşti înapoi o sumă de bani pe care ai investit-o într-un proiect care nu a funcționat. În viitor vei fi mult mai chibzuit(ă) în ceea ce privește economiile tale și te gândești de două ori înainte să acționezi.


Mistreț:

În luna noiembrie te-ai putea bucura de mai multe zile libere și încerci să faci ceva special, memorabil, care să fie de povestit la bătrânețe. Însă planurile îți vor fi date peste cap de persoana iubită, în mare parte.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS