Ce ne așteaptă în luna noiembrie cu cinci planete retrograde!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce ne așteaptă în luna noiembrie cu cinci planete retrograde!


Ce planete sunt retrograde în noiembrie 2022?

În luna lui Brumar vom avea nu mai puţin de cinci planete retrograde. Când o planetă începe să se mişte înapoi prin turul sau prin zodiac, are înclinarea să te lase să te simţi puţin înapoiat(ă). Dar asta nu este neapărat ceva rău. Mai ales că toate cele patru planete retrograde din noiembrie 2022 sunt deja retrograde de câteva luni încoace. Excepţie face Marte care abia ce a intrat în retrograd la finalul lunii octombrie 2022.

Dar există o nouă planetă care se alătură acestora. Şi va face ravagii! Este vorba despre Marte, planeta acţiunii şi a războiului. Totuşi, nu îţi face griji prea multe, pentru că ai trăit o mulţime de retrograde ale lui Marte de-a lungul vieţii. Deşi nu va fi ceva prea necunoscut, te va determina să faci faţă conflictelor, dezbaterilor şi confruntărilor.






- Chiron în Berbec din 19 iulie.

- Neptun în Peşti din 28 iunie.

- Jupiter în Berbec din 28 iulie.

- Uranus în Taur din 24 august.


Jupiter retrograd se încheie în data de 23 noiembrie 2022

Din fericire, în luna noiembrie vom scăpa de retrogradul lui Jupiter început în 28 iulie în zodia Berbecului. În timpul retrogradului, Jupiter s-a întors pentru ultima dată în zodia Peşti şi nu va mai trece aici decât peste 12 ani.






Pe cât de fabuloasă este energia lui Jupiter, această planetă în mişcare rapidă poate fi epuizantă. Acesta este un moment favorabil pentru a pune în aplicare un timp pentru pauză atât de necesar. Consideră-te pregătit(ă) corespunzător pentru toate curbele abrupte pe care acest retrograd le are de oferit.


Marte retrograd se încheie în 12 ianuarie 2023

Deşi a început la sfârşitul lunii octombrie, Marte retrograd îşi va pune puternic amprenta în luna noiembrie. Această planetă înflăcărată şi orientată spre acţiune reprezintă unitatea, pasiunea şi modul în care ne afirmăm în general. Când Marte este în retrograd, simţim o epuizare a resurselor noastre energetice. Marte retrograd începe în zodia Gemeni între 31 octombrie 2022 şi 12 ianuarie 2023.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS