Meserii potrivite pentru persoanele născute în zodia Leu

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Meserii potrivite pentru persoanele născute în zodia Leu


Nativii(ele) Leu sunt cunoscuți(te) pentru ambiția de care dau dovadă în orice moment. Inteligența lor și abilitățile practice îi/le fac întotdeauna lideri(e) înnăscuți(te). Personalități puternice, știu să se impună, însă nu folosesc niciodată forța pentru acest lucru. Ideile lor ingenioase îi/le ajută în orice situație, mai ales în momentele grele, de impas. Pentru cei(le) mai tineri(e) dintre aceștia(stea), interesul pentru științele exacte este extrem de crescut.


Meserii potrivite pentru zodia Leu

În general, le place să analizeze fiecare detaliu și să pună la punct planuri mărețe. Dacă există probleme pe care alții(tele) le evită, Leii ajung să se implice în proiecte foarte dificile. Deși sunt firi sociabile, pun întotdeauna mare preț pe studiu și relaxare.

Combină aceste două elemente și pare că formează un întreg perfect, însă au și aceștia(stea) defectele lor. Atunci când își aleg meseria potrivită, nu lasă nimic la voia întâmplării. Învață de cele mai multe ori limbi străine diverse, studiază materii suplimentare și își doresc să intre în competiție cu studenți(te) mult mai buni(e) decât ei(le).






Dacă vorbim despre acele meserii potrivite pentru zodia Leu, trebuie cunoscut de la început faptul că acești(ste) nativi(e) se preocupă de aspectele financiare încă de pe băncile școlilor. Le place să se implice în activități de voluntariat pentru a reuși mai departe în carieră.

Fiind conducători(are) eterni(e), aleg profesii ierarhice pentru a ajunge în posturi de conducere cât mai repede cu putință. Sunt atrași(se) de meserii exacte, dar nici locurile de muncă în domenii precum mass-media sau publicitate nu le sunt străine. Munca trebuie să fie întotdeauna dinamică, dar și profitabilă.






Meserii și profesii pentru bărbatul Leu

Având o carismă de invidiat, dar și inteligență fără seamăn, aceștia excelează în domenii precum poliție sau armată, dar și judecătorie. De asemenea, industria hotelieră nu le va fi străină în timpul vieții. Pot fi profesori, politicieni, oameni de artă.

Se recomandă și alte domenii precum economie sau politică, sport și IT. Nu este exclus să dezvolte afaceri în comerț, industria de mobilă sau transporturi.


Meserii și profesii potrivite pentru femeia Leu

Cele mai multe femei născute sub acest semn zodiacal sun înzestrate cu simț estetic deosebit. Au talente aparte în domenii precum muzică, arte plastice sau cinematografie.






Femeia Leu este inteligentă, frumoasă și extrem de atrăgătoare în orice moment al zilei. Poate dezvolta o carieră înfloritoare în meserii precum industria produselor de lux, a parfumurilor sau cosmeticelor. Afacerile cu bijuterii sau ateliere de modă sunt alte idei ce pot veni în viața acestora foarte ușor.

Având șarm și diplomație, femeia Leu poate fi o conducătoare excelentă. Se va înțelege atât cu șefii(ele) mai mari, cât și cu subalternii(ele), iar toată lumea o va îndrăgi. Domeniile de activitate recomandate sunt finanțe, creație, cultură sau educație.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS