Cel mai important tranzit astral al anului: Marte retrograd în Gemeni 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cel mai important tranzit astral al anului: Marte retrograd în Gemeni 2022


Din data de 31 octombrie 2022, Marte a intrat în retrograd în zodia Gemeni. Până în 12 ianuarie 2023 asistăm la cel mai important tranzit al anului. Pregătiți-vă pentru o călătorie intensă pe un teren aproape accidentat. Când Marte merge retrograd în Gemeni, vrem cu adevărat să ne punem centura de siguranță.


Berbec:

Marte este planeta ta conducătoare, ceea ce înseamnă că vei simți acest retrograd la un nivel incredibil de profund. O dată ce trece prin a treia casă a comunicării, acest retrograd ar putea scoate la iveală certuri nerezolvate cu ceilalți(lelalte), în special cu prietenii(ele) apropiați(te) și cu frații/surorile. Retrogradul lui Marte te va obliga și să redescoperi ideile care te pasionează, cele care îți înflăcărează inima. Examinează ce alegi să împărtășești lumii și cum.


Taur:

În următoarele câteva luni, e posibil să te vezi forțat(ă) să îți revizuiești finanțele sau să îți schimbi obiceiurile de cheltuieli. O dată ce Marte merge retrograd prin a II-a ta casă, a banilor, stabilității, posesiunilor materiale și sistemelor de valori, te forțează să regândești modul în care îți aloci resursele.


Gemeni:

Următoarele câteva luni îți pot stârni impulsurile și îți pot agita temperamentul, deoarece Marte va retrograda prin semnul tău zodiacal. E posibil să te lupți să fii auzit(ă), deoarece amintirile despre lipsa de respect sau cele trecute cu vederea îți pot epuiza acum energia emoțională. Din fericire, acest retrograd îți poate oferi și oportunități de a te ridica, în sfârșit. Dacă ai visat vreodată cum ai răspunde cuiva dacă ți s-ar oferi o a doua șansă, acest retrograd ar putea transforma acea fantezie în realitate.






Rac:

S-ar putea să simți că nu prea ai deții tu controlul în timpul acestui retrograd. O dată ce Marte merge înapoi prin a XII-a casă a spiritualității și a energiilor subconștiente, s-ar putea să te simți mai puțin prezent(ă) în momentul actual și conectat(ă) la impulsurile tale animalice. Drept urmare, te-ai putea simți mai cufundat(ă) în oceanul imaginației tale.


Leu:

Se simte ca și cum comunitatea ta este la limită și echipa ta nu este tocmai „sincronizată”? Dacă răspunsul este afirmativ, ar putea avea ceva de-a face cu retrogradul iminent al lui Marte. Având loc în a XI-a casă a cercurilor sociale, acest retrograd te obligă să înlături lanțul care îi/le leagă pe toți(ate), deoarece conflictele creează agitație. Deoarece casa a XI-a guvernează și speranțele și visurile, s-ar putea să te străduiești să găsești motivația de a transforma o viziune în realitate. Dar, o dată ce îți îndrepți atenția asupra a ceea ce te pune în dubiu, simți că situația se limpezește.


Fecioară:

Când Marte se află retrograd în a X-a casă a imaginii publice și a statutului social, s-ar putea să te trezești că ai de-a face fie cu o atenție nedorită, fie și mai rău… nicio implicare. Cu toate acestea, este posibil ca imaginea pe care o proiectezi să nu mai fie aliniată cu cine ești acum, de fapt. Fă-ți timp pentru a te redescoperi. Când se va termina, vei afla mai multe despre opiniile care contează cu adevărat.






Balanţă:

O dată ce Marte retrogradează prin a IX-a casă a înțelepciunii și explorării, începi să te gândești mai mult la ceea ce te motivează să cauți adevărul și să îmbrățișezi necunoscutul. Pentru a realiza viziunea pe care ai manifestat-o și pentru a obține cunoștințele la care ai visat, trebuie să fii dispus(ă) să accepți că nimic nu va ieși exact așa cum speri. Eliberează-te de toate așteptările, pentru că tot ce poți face este să accepți compromisul, calea de mijloc. Până când acest retrograd se va termina, vei ieși cu experiențe care te-au alterat. Și dacă ești student(ă), s-ar putea să obții diplomele de care ai nevoie.


Scorpion:

Ultimele luni ale anului 2022 ar putea fi cele mai stresante și semnificative ale întregului an pentru tine. La urma urmei, Marte – planeta ta conducătoare – va sta retrograd în cea de-a VIII-a casă a transformării, forțându-te să regândești ceea ce motivează modul în care dai și primești. Ce te determină să fuzionezi cu o altă persoană? Ce dispute ai câștigat de-a lungul anilor? Acest retrograd te obligă să recunoști când ești gata să fii vulnerabil(ă) și când trebuie să tragi o linie de delimitare.


Săgetător:

O dată ce Marte stă retrograd în cea de-a VII-a casă a aliaților, dușmanilor și altor persoane semnificative, te va forța să regândești modul în care reacționezi la conflict și cum alegi să-l rezolvi. Dacă ai amânat terapia de cuplu, acest retrograd te poate obliga să-ți faci în sfârșit timp pentru conversații dificile, dar necesare. Dacă tu și rivalul(a) tău(a) mai aveți treburi neterminate între voi, acest retrograd poate duce la o altă confruntare.






Capricorn:

O dată ce Marte retrogradează prin a VI-a casă de îndatoriri, servicii și ritualuri zilnice, te forțează să găsești echilibrul între munca pe care o faci pentru alții(tele) și munca pe care o faci pentru tine. Slujba ta zilnică îți inhibă capacitatea de a lucra la visurile tale? Poate că este timpul să experimentezi noi mijloace de a te întreține. Te chinui să te simți odihnit(ă), dar ești veșnic epuizat(ă)? Acest retrograd te-ar putea forța să-ți depășești temerile de a reveni la un ritm mai sănătos, pe care corpul tău îl dorește.


Vărsător:

Dacă se simte ca și cum focul pasiunii a fost redus la o fierbere subtilă, nu este de mirare. Marte este în proces de retrogradare prin cea de-a V-a casă a distracției și pasiunii, ceea ce te-ar putea forța să lupți pentru inspirație în moduri care ți se par noi. Dacă simți că ți-ai pierdut vitalitatea într-un mod inexplicabil, nu există niciun motiv să intri în panică. Energia poate fi doar transmutată, ceea ce indică faptul că ești în proces de a găsi inspirație în altă parte.


Peşti:

Viața ta de acasă a fost mai tumultoasă decât de obicei? Familia ta se luptă să se înțeleagă? Mizeria din camera ta de zi s-a acumulat mai repede decât poți ține pasul? Toate acestea par plauzibile, deoarece Marte staționează retrograd în cea de-a IV-a casă a locuinței și familiei. Acest lucru va lumina frustrările care se găsesc în spatele ușilor închise, conflictele pe care le păstrezi pentru tine și departe de ochii curioșilor(aselor). E timpul să deschizi ferestrele ca să eliberezi această furie reprimată. Spațiul tău sacru este pe cale să obțină o curățare profundă, dar de data aceasta, trebuie să începi cu rădăcinile tale și să-ți urmezi drumul.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS