22.11.22. Se activează portalul 22222!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
22.11.22. Se activează portalul 22222!


După 11.11.22, iată că luna noiembrie ne prilejuieşte o nouă dată cu o puternică încărcătură spirituală şi numerologică. Ziua de 22 noiembrie 2022 (22.11.22) amplifică energia numărului 2, activând codul 22222. Deşi 11 este în sine un număr maestru, el poate fi şi 2 (1+1). Forţa creatoare a lui 2 este de nestăvilit.


Iată ce mesaje ne aduce această zi unică: 22.11.2022

Anul 2022 ne oferă din start numărul angelic 222. Revoluţionarul număr maestru 22 se repetă de câteva ori în această secvenţă. Cine nu-şi aminteşte de frenezia anilor 2000, de incertitudinea din 2002, de haosul din 2020? Toţi aceşti ani au fost decisivi, intenşi, unici. A fost 2022 diferit? Nici vorbă!






Numărul 2 reprezintă energia pur feminină, sensibilă. În faţa ei simţim că ne putem descurca mai uşor cu intuiţia, empatia, că acordăm mai multă atenţie relaţiei cu celelalte persoane. Numărul 2 este despre a înţelege dualitatea şi despre cum să cooperezi cu diferenţele dintre oameni.

Numărul 22, ca şi numărul 11, este considerat număr maestru. El reprezintă idealismul, spiritualitatea. În plus, el simbolizează acţiunea cu scopul împlinirii unui vis.


Amplificarea energiei numărului 2

În această zi foarte puternică din punct de vedere numerologic, poţi declanşa prin ritualuri specifice, forţa manifestării. Aliniază-te cu visurile şi dorinţele tale, pentru a le putea stimula să devină realitate. În această zi, orice este posibil!






Iată ce poţi face pentru a-ţi transforma dorinţele în realitate

– asumă-ţi responsabilitatea pentru energia pe care o degaji în lume;

– fii conştient(ă) de adevărul că ceea ce face fiecare dintre noi influenţează mediul înconjurător;

– echilibrează-ţi mintea, sufletul şi corpul;

– eliberează-te de fricile şi nesiguranţa care te ţin pe loc şi nu te lasă să creezi;

– gândeşte-te la ce anume ai putea face pentru mai multă profunzime în relaţiile tale;

– conştientizează faptul că eşti interconectat(ă) cu restul lumii;

– fii conştient(ă) de relaţia pe care o ai cu ghizii spirituali, îngerii păzitori şi Universul divin;

– conectează-te cu persoanele asemănătoare ţie ca mod de gândire pentru a simţi că aparţii unei comunităţi.






Numărul 22 şi îngerii păzitori

Mesajul trimis de îngerii păzitori prin această succesiune este că faci lucruri măreţe. Ai răbdarea şi smerenia necesare, dar în acest moment îţi lipseşte recunoştinţa. Perseverenţa ta îţi va permite să devii un adevărat model de urmat în domeniul tău. Vei impune respect prin determinarea ta şi prin etica de muncă.

Este de netăgăduit faptul că ai un simţ al scopului, indiferent că vorbim despre capitolul familie sau capitolul carieră. Îţi onorezi întotdeauna angajamentele, dar îngerii păzitori îţi transmit prin acest mesaj că ar trebui să asculţi şi ideile şi părerile celorlalţi(te). Ai tendinţa să crezi că tu le ştii cel mai bine pe toate şi nu e chiar aşa.






Semnificaţia numărului 11

În numerologie, numărul 11 este considerat un număr maestru şi reprezintă creşterea, dezvoltarea, inspiraţia şi iluminarea spirituală. Deci, creează o mare oportunitate de a intra în contact cu sinele tău superior şi de a-ţi vizualiza mai clar obiectivele.

Deoarece 11 este numărul „noilor începuturi”, se presupune că de fiecare dată când vezi 11 pe un ceas sau oriunde altundeva, reprezintă o oportunitate de manifestare filozofică. Se crede că Universul creează un moment extrem de puternic în care intenţiile tale se vor manifesta cu un grad de viteză şi eficienţă neexperimentat până acum.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS