Ce tatuaj ți se potrivește, în funcție de semnul tău zodiacal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce tatuaj ți se potrivește, în funcție de semnul tău zodiacal


Berbec: tatuaj inimă

Pentru a dovedi că nu vă e teamă de riscuri, s-ar putea să vreţi un tatuaj mare și îndrăzneț afișat pe o parte proeminentă a corpului. Și, dacă sunteţi în căutarea unui subiect inspirațional, un tatuaj anatomic al inimii este modalitatea ideală de a arăta altora că trăiţi viața cu inima la vedere.


Taur: tatuaj floral

Preferaţi un tatuaj simplu și elegant în detrimentul a ceva prea mare sau opulent. Îmbrăţişaţi-vă natura semnului de pământ cu un frumos tatuaj botanic. Aceste modele atemporale vă vor arăta dragostea pentru natură. Fiecare plantă are o semnificație simbolică diferită, deci puteți alege floarea perfectă pentru a vă reprezenta personalitatea.


Gemeni: tatuaj cu pasări

Preferaţi să vă faceţi un tatuaj care să reprezinte păsări, pene, nori sau chiar o albină. Toate acestea vă evidențiază nevoia și dorința de a fi liberi(e) și de a atinge noi culmi. Dar pentru că aveţi înclinarea de a vă schimba opțiunea atât de des, ar fi indicat să alegeţi o parte a corpului pe care aţi putea-o acoperi cu ușurință dacă aţi dori.






Rac: tatuaj ceresc

Aveţi o afinitate pentru tatuajele care îmbrățișează emoția, romantismul, stilul feminin și liniile fine și netede. Și ce subiect e mai bun pentru tatuajul vostru decât ceva din inspirație cerească, care prezintă stelele de pe cerul nopții alături de conducătoarea voastră planetară, Luna?


Leu: tatuaj soare

Cea mai evidentă alegere pentru tatuajul vostru ar fi un leu îndrăzneț cu o coamă aurie glorioasă. Cu toate acestea, dacă sunteţi în căutarea a unui desen mai artistic, de ce să nu faceţi un tatuaj cu Soarele? Indiferent de ce stil aţi alege, încercaţi să incorporaţi cerneală roșie sau portocalie în desen.


Fecioară: tatuaj citat

Probabil că veţi alege ceva atemporal și sentimental, cum ar fi un citat atent selectat din cartea, poemul sau filmul vostru preferat. La urma urmei, sunteţi conduşi(se) de Mercur, planeta comunicării și a cuvântului scris. Aceste modele delicate pot fi plasate oriunde pe corp, permiţându-vă să le păstraţi doar pentru voi.






Balanţă: tatuaj cu fluture

Optaţi pentru un tatuaj cu aspect realist, precum cel al unui fluture. Acest lucru nu numai că va adăuga un pic de frumusețe, dar fluturele simbolizează și nevoia voastră de a vă explora libertatea și de a vă transforma odată cu viața. Alegeţi un tatuaj pe umăr cu un stil complex, care este și elegant, și atemporal.


Scorpion: tatuaj negru și gri

Ca semn de apă, s-ar putea să vă faceţi un tatuaj profund semnificativ, dar nu veţi vrea să le explicaţi și persoanelor din jurul vostru ce înseamnă. Sunteţi capricioşi(ase) și misterioşi(ase) și, uneori, este distractiv să vă răsfăţaţi cu această latură mai întunecată. De aceea, tatuajele cu nuanțe profunde și bogate de negru și gri, vă vor încânta cu siguranță.


Săgetător: tatuaj inspirat de călătorii

În astrologie, semnul vostru este reprezentat de un arcaș, care face ca tatuajele cu săgeți și simbolismul tirului cu arcul să fie foarte populare. Cu toate acestea, sunteţi și nişte firi aventuriere, așa că un tatuaj cu un avion, o hartă sau chiar o busolă cu coordonatele locului vostru preferat de vacanță sunt alegeri perfecte.






Capricorn: tatuaj cu copac

Ca iubitori(are) a tuturor lucrurilor tradiționale, nu există stil mai potrivit decât Old School. Aceste tatuaje prezintă contururi negre îndrăznețe și o paletă de culori. Și, ca cineva care înțelege importanța de a crește în sens pozitiv, un copac înalt și înrădăcinat ar fi o alegere potrivită.


Vărsător: tatuaj extraterestru

Fie că este mare sau mic, simplu sau complicat, cel mai important lucru pentru un Vărsător este să aibă un tatuaj pe care nimeni altcineva nu îl are. S-ar putea să vă concepeţi singuri(e) tatuajul pentru a vă asigura că opera voastră de artă este cu adevărat unică. Tatuajele cu extratereștrii și tematică spațială sunt cele mai potrivite.


Peşti: tatuaj acvatic

Tatuajele în acuarelă vă fac să simţiţi că purtați o piesă de artă care a prins viață pe pielea voastră. Orice conține elemente de apă vă avantajează pe voi. Și când vine vorba de culori, de ce să nu rămâneţi în tema acvatică. Puteți să încercaţi ceva cu nuanțe de un violet strălucitor, turcoaz sau verde.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS