Zodiacul chinezesc pentru luna octombrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna octombrie 2022


Șobolan:

În luna lui Brumărel, zodia Șobolanului are capacitatea de a găsi un echilibru mulţumitor în munca sa. Șobolanul trebuie, mai presus de toate, să rămână chibzuit și să-și limiteze investițiile în domeniile pe care deja le stăpânește. În dragoste, disputele în familie pot tulbura viața de zi cu zi.


Bivol:

Bivolul/Boul e musai să evite orice decizie luată în grabă și să fie foarte atent la cheltuieli, chiar dacă are rezerve care îi oferă o doză de siguranță în cazul unei greșeli. Trebuie să ne asigurăm că este cât mai clar posibil în exercitarea profesiei sale, altfel e posibil să fie acuzat pe nedrept de abatere. În viața personală, familia rămâne pilonul echilibrului său.


Tigru:

Zodia Tigrului reușește, în luna lui Brumărel, să evite împrăștierea și să-și concentreze energia rămasă asupra obiectivelor realiste. Trebuie să evite să facă promisiuni pe care nu le poate respecta. Luna octombrie este o perioadă bună pentru orice Tigru care dorește să învețe să-și controleze impulsurile, pentru a avansa în cariera sa profesională. În dragoste, este o perioadă de înțelegere a propriei persoane.






Iepure:

În luna octombrie, Iepurele iese dintr-o perioadă incomodă și neliniștită, după o lună de septembrie sub ocrotirea Cocoșului. Cu toate că energiile Câinelui îi sunt mai favorabile, acesta ar fi bine să nu lase garda jos. Are de recuperat venituri. În dragoste, uneori e nevoie să se lase abordat.


Dragon:

Dragonul experimentează, în această lună, momente de singurătate emoțională. La locul de muncă, lucrurile s-ar putea să nu meargă conform așteptărilor lui. Apar riscuri din cauza noilor săi(ale) colegi(e) care îi pot pune poziția în joc. Unele proiecte de investiții pot fi anulate sau amânate, ceea ce până la urmă nu va fi chiar atât de rău. Dragonul îndrăgostit trebuie să păstreze speranța și să se abțină să-l prindă între gheare pe primul(a) care trece prin fața ochilor săi umflați de oboseală și plictiseală.


Șarpe:

Luna lui Brumărel reprezintă o lună plină de satisfacție pentru zodia Șarpelui. Acest semn zodiacal chinezesc poate, dacă își dorește cu adevărat, să investească sau chiar să lanseze un nou proiect, grație sprijinului valoros al partenerilor(elor) și colaboratorilor(arelor) săi(ale) fideli(e) care îl vor sprijini în timp util. Șarpele trebuie să mai lucreze la impulsurile sale de gelozie.






Cal:

Semnul Calului poate fi tentat în luna octombrie de aventură. Această perioadă este favorabilă pentru a încerca experiențe noi sau chiar pentru a-și încerca norocul într-o nouă activitate profesională care îl atrage. În ceea ce privește familia, există șansa de apariție a unor posibile dispute și neînțelegeri, iar fuga nu îl va ajuta sub nicio formă.


Capră/Oaie:

În luna lui Brumărel, Capra/Oaia trebuie să se protejeze de persoanele ostile și negative. Acestea vor încerca, prin toate mijloacele, să o facă să întârzie în proiectele sale și să se îndoiască de îndemânarea sa. Doar stăruința îi poate permite Caprei să-și realizeze aspirațiile și să atingă bunăstarea materială la care aspiră cu atâta elan. Capra nu are habar de efectele benefice pe care i le poate oferi discreția. De aceea, a venit timpul ca aceasta să învețe cum să tacă în anumite situații.


Maimuță:

Maimuța se poate confrunta cu situații neplăcute în această lună. Mintea sa rapidă și calculată îi va permite totuși să transforme orice atac verbal cu care se confruntă în avantajul său. Nu este un moment prielnic pentru ca acest semn zodiacal să facă investiții periculoase. În ceea ce privește viața de familie, Maimuța trebuie să fie în stare să dezamorseze orice posibil conflict pentru a menține armonia căminului său.






Cocoș:

Cocoșul se bucură de o lună avantajoasă pentru el. Norocul îi zâmbește în afaceri. La serviciu, acesta trebuie să caute în locul potrivit pentru a găsi direcția potrivită. Poate găsi ajutor în cazul în care dorește. În ceea ce privește finanțele, Cocoșul își poate permite niște cheltuieli neprevăzute. În dragoste, intrigile îl pot face să-și piardă încrederea pe care o acordase persoanelor iubite.


Câine:

Câinele petrece o lună mai puțin agitată de această dată. Are potențialul de a-și face treaba cu atenție și în final, de a fi plătit pe măsură. Călătoriile în grup îi vor oferi noi idei despre viitorul său proiect. El capătă putere și onoare. Dacă își caută sufletul pereche, nu ar trebui să fie mirat că această lună ar putea fi în favoarea lui. Apar noi întâlniri la ocazii festive care se vor dovedi avantajoase, chiar și pentru cei în căutarea unei relații serioase.


Mistreț:

În luna lui Brumărel, Porcul poate trece printr-o lună grea. În primul rând, trebuie să evite contactul cu oamenii imorali care nu vor ezita să profite de inocența lui. El trebuie să rămână precaut și să nu ia decizii semnificative și care îi pot influența viața. La nivel social, ar fi indicat să se încreadă doar în prietenii(ele) din cercul apropiat. În dragoste, acest semn zodiacal chinezesc poate fi nevoit să mai aștepte puțin. Acest lucru nu ar trebui să dureze mult, cu condiția să se abțină de la a face promisiuni irealizabile pentru a masca dificultățile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS