Zodiac chinezesc săptămânal, 3-9 octombrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 3-9 octombrie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În săptămâna 3-9 octombrie 2022 poți reuși să duci la bun sfârşit toate proiectele începute în urmă cu ceva timp. Nu este exclus să primeşti o sumă de bani în plus la salariu, sub formă de bonus de performanță.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În săptămâna 3-9 octombrie 2022 pot apărea discuții între tine și partenerul(a) de cuplu/viaţă, iar motivul să fie cel dintotdeauna, lipsa banilor. Într-un fel îl/o constrângi pe cel(a) drag(ă) ție să fie mai atent(ă) atunci când face cumpărături inutile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Săptămâna debutează în forță la serviciu. Volumul de lucru se dublează, iar nervii tăi sunt întinși la maximum. Însă, după toată această perioadă stresantă va veni și răsplata financiară.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În săptămâna 3-9 octombrie 2022 poți reuși să restabilești o legătură veche de prietenie, care s-a rupt în timp. Cu pași mici și siguri vei reuși să recapeți încrederea persoanei pe care o vrei din nou în viața ta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Vei avea o săptămână liniștită din punct de vedere profesional, însă se anunță ceva tensiuni în plan sentimental. Partenerul(a) de cuplu se poate simți neglijat(ă) și încearcă să provoace mici scandaluri, ca să îi dai atenție.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În această săptămână poți obține mai multe oferte de lucru, însă niciuna nu va împlini criteriile stabilite de tine, așa că probabil te decizi să îi mai dai o șansă actualului(ei) angajator(are) și să continui să lucrezi în același loc.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În săptămâna 3-9 octombrie 2022 poți călători în interes de serviciu și poți simți mai mult ca oricând lipsa familiei tale. De aceea, probabil, te gândești să îți schimbi locul de muncă și să petreci mai mult timp alături de familie, fără să mai fi nevoit(ă) să pleci.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Poți avea o săptămână grea la serviciu sau la școală, însă vei suporta eroic gândindu-te la vacanța care urmează. Încearcă să te bucuri de micile plăceri ale vieții și să reduci din stresul cotidian.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Această săptămână ți se va părea grea și epuizantă. Singurul lucru care te motivează este weekendul și timpul liber petrecut alături de familie. Serviciul te copleșește și ai o nevoie neapărată de schimbare de peisaj.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În săptămâna 3-9 octombrie 2022 s-ar putea să te dedici studiului, dacă te-ai înscris la niște cursuri de formare profesională pentru a obține o calificare în plus. Vei depune efort ca să obții rezultate bune la examenele finale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Săptămâna de lucru va fi solicitantă, însă ai destulă energie ca să o duci la bun sfârșit. Probabil, cel mai mult te motivează faptul că la final de săptămână vei petrece timp de calitate alături de prieteni(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Dacă te pregătești pentru susținerea unui examen important la școală, limitează întâlnirile cu prietenii(ele), dar și cu persoana iubită. Însă promite că te vei revanșa față de toată lumea, atunci când vei trece testul cu succes.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS