Zodiac chinezesc săptămânal, 10-16 octombrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 10-16 octombrie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În săptămâna 10-16 octombrie 2022 îți rezervi mai mult timp pentru tine și pentru ceea ce îți face plăcere cu adevărat. Încerci să reduci nivelul de ore petrecute la serviciu ca să te poți bucura de familie, de sport și alte plăceri nevinovate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În această săptămână primești o sumă de bani dintr-o moștenire și alegi să o reinvestești. Însă, perioada următoare nu este tocmai prielnică investiților, așa că îți este recomandat să aștepți momentul potrivit.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

În această săptămână îți este facil să le comunici persoanelor din jurul tău toate neplăcerile provenite de la locul de muncă. Nu îți este teamă de repercusiuni, fiindcă ai un plan de rezervă. Aștrii te vor ghida pe drumul cel bun în cariera ta.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În această săptămână îți faci timp și rezolvi niște probleme care țin de acte, funcționari publici și titluri de proprietate. Nu îți va fi deloc ușor însă poți apela la ajutorul unui(ei) prieten(e) pentru consiliere.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână încerci să eviți discuțiile inutile de la serviciu și să faci ca lucrurile să fie plăcute pentru toată lumea. Însă va fi o muncă grea, fiindcă sunt orgolii mari la mijloc și nu poți să lupți de unul(a) singur(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În această săptămână îți îndrepți atenția către o persoană de s#x opus care a fost extrem de amabilă cu tine. Cu pași mici încep să apară și primii fluturi în stomac. Nu este exclus ca dragostea să răsară și pe strada ta.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână te simți plin(ă) de energie și vrei să faci cât mai multe lucruri pentru cei(le) din jurul tău. Însă a venit vremea să te gândești și la tine și să te bucuri de lucrurile care îți plac, fiindcă mereu te-ai pus pe ultimul loc.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână îți faci bagajele și pleci într-o călătorie fabuloasă prin țară, unde te vei bucura de peisajele unice ale toamnei. În această vacanță scurtă te va însoți persoana iubită, dar și cel(a) mai bun(ă) prieten(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână ai parte de momente agitate la serviciu, care te vor preocupa. Simți că nu mai ești în locul potrivit și ai nevoie de o schimbare în ceea ce privește viața ta profesională.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână te simți destul de obosit(ă) și reușești cu dificultate să faci față momentelor intense de la locul de muncă. Ți-ar prinde bine să îți iei câteva zile libere, ca să îți faci ordine în gânduri și să te recuperezi fizic.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână îți faci curaj și îi spui ce simți unei persoane care te atrage din toate punctele de vedere. Însă nu te entuziasma prea tare, fiindcă e posibil ca persoana respectivă să nu aibă aceleași sentimente.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână îți iei câteva zile libere de la serviciu ca să poți rezolva niște probleme personale. Persoana iubită îți va fi alături în tot acest timp și te va sprijini. Te simți norocos(asă) că ai alături persoane pe care știi că te poți baza.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS