Tot ce trebuie să știi despre zodia Taur

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Tot ce trebuie să știi despre zodia Taur


Taurii sunt considerați a fi luptătorii zodiacului. Aceștia sunt curajoși, îndrăzneți, consecvenți și hotărâți să reușească. Nimic nu le poate sta în cale dacă își stabilesc obiectivele din timp. Taurii știu să se facă remarcați și adoră să fie recunoscuți pentru sinceritatea și loialitatea lor. Taurii sunt zodiile care nu știu să refuze o provocare. Pentru ei nimic nu este imposibil și orice lucru are o rezolvare. Au o intuiție remarcabilă și o determinare care poate muta munții din loc. Taurii au o minte complexă, capabilă să găsească răspunsuri pentru orice situație.


Tot ce trebuie să știi despre zodia Taur

Nativii(ele) din zodia Taurului sunt foarte puternici(e) și ambițioși(ase). Aceștia(stea) sunt gata să-și atingă obiectivele și să lupte pentru ceea ce-și doresc cu adevărat. Adoră să se afle în preajma oamenilor și nu ratează niciun moment pentru a se face plăcuți(te) de ceilalți(lelalte).


Elementul zodiei Taur: Pământ

Printre semnele de Pământ se numără Taurii, Fecioarele și Capricornii. Acești(ste) nativi(e) sunt extrem de muncitori(are) și hotărâți(te) să obțină ceea ce vor de la viață. Au o voință remarcabilă și se pricep de minune să organizeze lucrurile în cele mai mici detalii. Pământul reprezintă totodată siguranța pe care acești(ste) nativi(e) o oferă celorlalte zodii. Pentru ei(le) nimic nu este imposibil atât timp cât se pot baza pe o gândire logică și analitică. Nativii(ele) care s-au născut sub acest element sunt dornici(e) să impresioneze prin hotărâre și gata să ofere sprijin oricui se află în nevoie.


Calitate: hotărârea

Calitatea principală pentru zodia Taur este hotărârea. Acești(ste) nativi(e) se remarcă prin consecvență și reușesc să-și stabilească un scop clar în viață. Alături de un/o astfel de nativ(ă) nimic nu pare imposibil. Taurii sunt capabili să-și ducă la bun sfârșit planurile detaliate și să se reinventeze ori de câte ori este nevoie. Au credințe de la care nu se abat, iar încăpățânarea lor reușește întotdeauna să-i/să le impresioneze pe ceilalți(lelalte).


Planeta conducătoare: Venus

Venus este planeta frumuseții, a dragostei și a feminității. Aceasta își va pune amprenta asupra poveștilor de dragoste pe care le vei trăi de-a lungul vieții. Cu ajutorul lui Venus vei putea să vezi frumusețea din orice om pe care îl întâlnești. Această planetă îți va deschide inima și sufletul.


Simbol: taurul

Simbolul zodiei tale este desigur taurul. Astfel, abordarea ta va fi întotdeauna direct la țintă. Încrezător(are) și cu o atitudine optimistă vei aborda orice provocare din viața ta. Îți place să ieși din rutină și să ai parte de oportunități care să-ți pună creativitatea la încercare. Toate aceste calități te fac să fii persoana din zodia Taur cu cele mai frumoase trăsături.


Trăsături specifice pentru zodia Taur

Pentru zodia Taur este foarte important să știe că se poate baza pe cei(le) din jurul lor. Acești(ste) nativi(e) sunt extrem de selectivi(e) când vine vorba de prietenii(ele) lor. Chiar dacă încearcă să vadă de fiecare dată tot ce e mai bun în ceilalți(lelalte), Taurii sunt precauți și au alături un cerc restrâns de oameni.


Cele mai bune trăsături

Taurii știu cum să se facă remarcați prin naturalețe și sinceritate. Acești(ste) nativi(e) se bucură de lucrurile mărunte din viață și au o atitudine veselă și optimistă. Își calculează cu grijă fiecare mutare și își stabilesc din timp planuri detaliate. Sunt calmi(e), organizați(te) și consecvenți(te). Prezența lor poate să lumineze orice încăpere. Energia lor este molipsitoare, iar oamenii se simt atrași ca de un magnet. Taurii sunt curajoși și loiali, iar cei(le) care au șansa să-i aibă ca prieteni sunt foarte norocoși.


Cele mai rele trăsături

Zodia Taur are și ea defectele sale. De cele mai multe ori Taurii sunt considerați a fi lacomi. Sunt destul de cheltuitori și pun accent asupra aspectului fizic al lucrurilor. Acești(ste) nativi(e) vor să dețină cât mai multe lucruri și de multe ori uită să se bucure de viață așa cum este ea. Faptul că sunt indulgenți(te) cu persoanele din jurul lor devine uneori un defect, mai ales când oamenii vor să profite de bunătatea lor. Aceștia(stea) nu uită cu ușurință atunci când cineva le greșește.


Ca prieteni(e)

Dacă ai un/o prieten(ă) în zodia Taur atunci te poți considera cu adevărat norocos(asă). Taurii sunt loiali, deschiși, creativi și își doresc relații de prietenie de lungă durată. Sunt persoanele în care poți să-ți pui încrederea deplină pentru că vor fi lângă tine indiferent de ceea ce se întâmplă. În general, acești(ste) nativi(e) sunt selectivi(e) cu oamenii din jurul lor. Au grijă să aibă alături prieteni(e) adevărați(te) care să le merite respectul și încrederea.


Ca părinți

Taurii pot fi niște părinți uimitori. Sunt grijulii și atenți cu nevoile celui(ei) mic(i). Adoră activitățile creative, prin urmare copiii(lele) se vor distra întotdeauna în preajma lor. Mai mult, sunt niște pedagogi extraordinari așa că vor încerca să-i/să le învețe pe micuți(e) cât mai multe lucruri utile și distractive. Taurii știu cum să creeze un program armonios și bine pus la punct pentru copiii(lele) lor.


Ca parteneri(e) de cuplu

Așteaptă-te de la tot ce e mai frumos când vine vorba de nativii(ele) din zodia Taur. Aceștia(stea) au o inimă mare și adoră să ofere iubire celorlalți(te). Taurii vor scrie întotdeauna mesaje lungi și pline de emoție. Te vor surprinde cu nenumărate cadouri și surprize care mai de care mai romantice. Sunt pătimași, iubesc arzător și adoră să-și pună partenerii(ele) pe primul loc. Taurii sunt sinceri în relație, loiali și dornici să aibă parte de o poveste de dragoste desprinsă din povești.


Trăsături secrete

Sunt și câteva calități secrete pe care mulți(te) nu le bănuie despre zodia Taur. Deși zodiile de apă sunt considerate a fi extrem de intuitive, Taurii dau dovadă de o intuiție remarcabilă. Își dau seama cu ușurință de natura lucrurilor și aplică rapid o logică ce îi aduce în punctul în care își doresc. Taurii pur și simplu știu atunci când ceva nu urmează să se întâmple conform planului lor. Dacă încerci să-i surprinzi, ia în calcul intuiția lor, va fi destul de greu să-i prinzi cu garda jos.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS