Ce fructe şi legume ar trebui să plantezi în grădina ta, în funcție de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce fructe şi legume ar trebui să plantezi în grădina ta, în funcție de zodie


SEMNE DE FOC: BERBEC, LEU, SĂGETĂTOR. Ca semne de foc, sunteţi pătimaşi(e) și plini(e) de viaţă. Aveţi nevoie de alimente care să vă mențină aceste însuşiri, așa că ar fi indicat să plantaţi fructe și legume care sunt bogate în vitamine și antioxidanți. Roșiile, căpșunile și ardeii nu ar trebui să lipsească din grădina voastră.


SEMNE DE APĂ: RAC, SCORPION, PEȘTI. Semnele de apă sunt emotive și sensibile. Aveţi nevoie de alimente care să vă sature și să vă dezmierde. Legumele cu frunze verzi precum spanacul și kale, dar și legumele rădăcinoase precum cartofii și morcovii, nu ar trebui să lipsească din grădina voastră.


SEMNE DE AER: GEMENI, BALANȚĂ, VĂRSĂTOR. Semnele de aer sunt toate despre comunicare și conectare. Aveţi nevoie de alimente care sunt ușor de digerat, astfel încât să vă puteți menține vigoarea ridicată și mintea ageră. Citrice precum lămâile, dar și broccoli și varza, nu ar trebui să lipsească din grădina voastră.






SEMNE DE PĂMÂNT: TAUR, FECIOARĂ, CAPRICORN. Ca semne de pământ, sunteţi viguroşi(ase) și practici(e). Aveţi nevoie de alimente care să fie nutritive și care să vă mulţumească. Legumele rădăcinoase precum cartofii și morcovii, dar și dovleceii, nu ar trebui să lipsească din grădina voastră.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS