Planete retrograde în octombrie 2022. Una dintre ele va face ravagii!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Planete retrograde în octombrie 2022. Una dintre ele va face ravagii!


Trei retrograde la final

Dacă te-ai simţit victimizat(ă) de Mercur retrograd te poţi califica pentru o îmbrăţişare virtuală. Ai crede că până acum ne-am obişnuit cu toţii(ate) cu necazurile pe care le aduce această planetă când îşi întoarce paşii prin cosmos, dar găseşte întotdeauna o modalitate de a te surprinde.

Partea bună este că Mercur retrograd s-a încheiat oficial, urmează Pluto şi Saturn. Aceasta înseamnă că doar patru planete vor fi retrograde în cursul lunii octombrie 2022. Acestora li se adăugă micuţul astru vindecător – Chiron. Poţi spune că e mult. Dar nu este atât de descurajant pe cât ai putea crede.

Trei din cele patru planete retrograde din octombrie 2022 sunt deja retrograde de câteva luni încoace. Dar există o nouă planetă care se alătura acestora. Şi va face ravagii! Este vorba despre Marte, planeta acţiunii şi a războiului. Totuşi, nu îţi face griji prea mari, pentru că ai trăit o mulţime de retrograde ale lui Marte de-a lungul vieţii. Deşi nu va fi ceva prea necunoscut, te va determina să faci faţă conflictelor, dezbaterilor şi confruntărilor.






Ce planete sunt retrograde în octombrie 2022?

În luna octombrie 2022 vom avea nu mai puţin de cinci planete retrograde.

- Uranus în Taur din 24 august.

- Jupiter în Berbec din 28 iulie.

- Saturn în Vărsător din 4 iunie.

- Neptun în Peşti din 28 iunie.

- Chiron în Berbec din 19 iulie.

Singura planetă care îşi începe mişcarea retrogradă în octombrie este Marte. Aşadar, Marte va fi retrograd din 30 octombrie 2022 şi până în data de 13 ianuarie 2023.


Marte retrograd 2022

Marte este planeta care se referă la acţiune, afirmare, conflict şi separare şi, o dată ce staţionează retrograd în 30 octombrie la 25 de grade faţă de Gemeni, probabil că vor avea loc nişte turbulenţe. Având loc într-un semn de Aer mutabil, acest retrograd se referă la modul în care informaţiile sunt partajate. Iar Marte reprezintă dezacorduri, eşti obligat(ă) să te angajezi în conversaţii aprinse.






Cuvintele pot fi folosite ca arme în acest timp, aşa că va fi important să fii atent(ă) la felul în care vorbeşti cu ceilalţi(lelalte), mai ales dacă nu cauţi o luptă. Deoarece Marte staţionează retrograd în semnul lui Mercur, pot apărea şi unele provocări în ceea ce priveşte călătoria şi transmiterea de informaţii importante. Este un moment favorabil pentru a verifica orice fapte sau detalii care ar putea să nu fie corecte înainte de a le partaja.

Casa din harta natală pe care o guvernează Gemenii este locul în care vei observa o perioadă importantă de revizuire acum. Întrucât Marte retrograd va întârzia cu siguranţă acţiunea, poate fi un moment în care eşti chemat(ă) să încetineşti şi să revizuieşti subiectele casei în care are loc acest retrograd înainte de a se termina în 13 ianuarie 2023.

Gemenii sunt un semn mutabil şi de multe ori se luptă cu menţinerea consistenţei. Aşa că acesta poate fi un moment în care întâmpini dificultăţi în a termina ceea ce începi. În loc să îţi asumi prea multe sarcini sau proiecte de stimulare mentală simultan, cel mai bine ar fi să încetineşti ritmul şi să te concentrezi asupra unui singur lucru la un moment dat. După ce retrogradul va fi încheiat, vei putea să revii la obiceiul de a face mai multe lucruri deodată.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS