Meserii potrivite pentru persoanele născute în zodia Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Meserii potrivite pentru persoanele născute în zodia Berbec


Berbecii sunt printre cele mai muncitoare zodii, vrând să urmeze cariere mai ales în meseriile care necesită multă mișcare sau forță fizică. Li se potrivesc multe locuri de muncă, însă de cele mai multe ori, nu vor să aibă servicii statice.

Nativii Berbec sunt extrem de pricepuți în construcții, amenajări interioare sau orice ține de reparații. Buni electricieni, pot ajunge să fie specialiști în orice ține de tehnică sau științe exacte.

Fiind zodii de foc, aceștia vor căuta întotdeauna adevărul, deci meserii ca avocat sau procuror pot pica foarte bine pe mâna lor. Dacă vorbim despre creație, meserii ca jurnalism sau design pot fi încercate fără doar și poate.

Dacă vorbim despre doamne, acele meserii potrivite pentru zodia Berbec sunt jurnalismul și designul vestimentar.






Pot crea noi concepte, trenduri și haine ușor de purtat pentru toată lumea. Sensibile în fața nedreptăților, vor căuta să ajute cazurile sociale grave, dar vor încerca și jurnalism de investigație.

Cu un puternic simț al adevărului, vor căuta întotdeauna luminița de la capătul tunelului. Nu doar că nativii Berbec sunt pasionați de domeniile pe care le aleg, dar țin să ofere și celor din jur inspirație pentru viitor.






De cele mai multe ori, acest semn zodiacal are nevoie de provocări pentru a merge mai departe. Nu se mulțumește niciodată cu puțin și încearcă să fie motivat de fiecare dată.

Are ambiție și își dorește independență, iar atunci când nu o găsește se simte frustrat peste măsură. Pot fi chiar militari, doctori, sportivi sau bucătari, orice meserie care îi pune să-și consume energia arzătoare. Sunt foarte greu de satisfăcut, însă atunci când reușesc acest lucru se bucură într-un fel aparte.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS