Etalarea şi interpretarea runelor, 17-23 octombrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 17-23 octombrie 2022


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii primesc un sfat: să nu vă mai aprindeți așa de repede, să vă relaxați. Nu vă mai enervați.


Taur:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie se pot muta din casă sau de la serviciu. Este momentul prielnic.


Gemeni:

Persoanele născute sub acest semn zodiacal primesc protecție divină totală! Gemenii sunt protejați, sunt în siguranță!


Rac:

Nativii(ele) acestei zodii au parte de câştig în toate planurile, deci nu numai financiar sau în dragoste. Să fiţi siguri(e).


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor afla un adevăr extraordinar de important, care poate produce un marcaj puternic asupra lor. Îi/Le poate schimba viața, în mai bine sau mai rău.


Fecioară:

Persoanele născute sub acest semn zodiacal trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în societate, la serviciu, dar și acasă.


Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii vor susţine o mică bătălie. Se întâmplă întotdeauna. Mai ales la o vârstă mai înaintată, Balanţele devin mai irascibile, iar sfatul runei este să nu vă îngrijoraţi că totul se aranjează în mod sigur şi tot voi ieşiţi câştigători(are).


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să aibă răbdare multă și să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt făcute pentru cei(le) care știu să aștepte.


Săgetător:

Persoanele născute sub acest semn vor avea parte de mai multe schimbări importante în săptămâna imediat următoare. Întotdeauna sunt benefice pentru că zodiile de foc nu acceptă altceva.


Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii vor da lovitura şi se va produce un salt calitativ, rapid în existenţa lor. Pentru că au avut nişte săptămâni dificile, au muncit foarte mult şi au avut – poate – şi o sănătate mai precară, iar acum acest salt rapid vine în toate domeniile.


Vărsător:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au parte de belşug. Peste puţin timp, visurile voastre se vor împlini.


Peşti:

Nativii(ele) acestei zodii vor găsi răspunsul tuturor problemelor care îi/le frământă şi care i-au/le-au făcut să fie nervoși(ase).

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS