Horoscopul ţigănesc. Află ce zodie eşti!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul ţigănesc. Află ce zodie eşti!


În funcție de ziua în care v-aţi născut, vă aflaţi într-una dintre aceste zodii:

21 ianuarie – 19 februarie: CUPA.

20 februarie – 20 martie: CAPELA.

21 martie – 20 aprilie: PUMNALUL.

21 aprilie – 20 mai: COROANA.

21 mai – 20 iunie: SFEȘNICUL.

21 iunie – 21 iulie: ROATA.

22 iulie – 22 august: STEAUA.

23 august – 22 septembrie: CLOPOTUL.

23 septembrie - 22 octombrie: MONEDA.

23 octombrie – 21 noiembrie: CUȚITUL.

22 noiembrie – 21 decembrie: TOPORUL.

22 decembrie – 20 ianuarie: POTCOAVĂ.


Oracolul Țigănesc: Cupa

Dacă v-aţi născut în zodia Cupei sunteţi intuitivi(e), spirituali(e) și plini(e) de compasiune, având un puternic simț al dreptății. Nativii(ele) acestei zodii rămân echilibraţi(te), cu un caracter armonios. Sunteţi buni(e) amici(e), sunteţi înțelegători(are) și ştiţi să ascultaţi ori să daţi un sfat adecvat, însă nu sunteţi cele mai protective persoane, chiar dacă vă doriţi să fiţi. Aveţi nevoie să învăţaţi să mai şi refuzaţi unele cereri și să folosiţi controlat agresivitatea atunci când cineva încercă să vă calce în picioare principiile.


Oracolul Țigănesc: Capela

Dacă v-aţi născut în această zodie sunteţi energici(e), curajoşi(ase) și plini(e) de viață. Voi ştiţi să rămâneţi deasupra în orice situaţie și să culegeţi ocaziile vieții. Sunteţi nişte lideri(e) înnăscuţi(te), iar lecția zodiei este să învăţaţi să vă controlaţi impulsivitatea.


Oracolul Țigănesc: Pumnalul

Dacă v-aţi născut în această zodie sunteţi puternici(e), curajoşi(ase) și plini(e) de inițiativă, de compasiune și ştiţi să luaţi cele mai dificile decizii, de obicei cele care au la bază o dilemă. Cei(le) născuţi(te) în zodia Pumnalului vor ști ce să facă, astfel încât suferința să fie cât mai mică. Vă veţi lupta pentru principiile voastre și pentru ale celor dragi vouă, iar lecția zodiei pentru voi este să acceptaţi că oamenii sunt diferiți și nu pot gândi toți la fel. Însă regulile trebuie urmate.






Oracolul Țigănesc: Coroana

Dacă v-aţi născut în această zodie sunteţi puternici(e), spirituali(e) și altruişti(ste) totodată. Voi iubiţi dreptatea și aveţi înclinarea de a o aplica, fiind protectori(are) și întotdeauna săritori(are) pentru cineva care are nevoie sau este în pericol. Nativii(ele) acestei zodii au o imagine atrăgătoare, elegantă și plină de lux, înzestraţi(te) cu un puternic spirit de lideri(e). Lecția zodiei pentru voi este de a nu vă complace în binele propriei vieți, căci trebuie să daţi mai departe.


Oracolul Țigănesc: Sfeșnicul

Dacă v-aţi născut în această zodie sunteţi spirituali(e) și totodată foarte sensibili(e), veţi sesiza întotdeauna pericolul înainte ca acesta să se producă, puteţi avea puteri premonitorii ori puteţi fi vindecători(are). Aveţi puterea de a aduce lumina în întuneric, de a oferi putere celorlalți(te) pentru a înfrunta dificultăţile vieții, sunteţi persoane calde și foarte înțelepte. Cei(le) născuți(te) în această zodie pot avea conexiuni energetice puternice cu alte forme de existență. Lecția zodiei pentru voi este aceea de a vă înfrâna impulsurile devastatoare – cele ale focului.


Oracolul Țigănesc: Roata

Dacă v-aţi născut în această zodie sunteţi plini(e) de viaţă, dar și sensibili(e) totodată şi aveţi puterea de a urca rapid în viață dând dovadă de perseverență. Nativii(ele) acestei zodii sunt persoane ce luptă pentru dorințele pe care le au, pentru idealurile și visurile lor și, chiar dacă uneori nu par previzibili(e), totuși direcțiile lor în viață sunt mărețe și dificil de atins, dar niciodată imposibile pentru ei(le). Lecția zodiei pentru voi este aceea de a nu rătăci prea mult pe cărările ce mărginesc adevăratele voastre scopuri în viață.






Oracolul Țigănesc: Steaua

Dacă v-aţi născut în această zodie deţineţi toate ingredientele fericirii, ale iubirii ori succesului, steaua în oracolul țigănesc prezintă mai multe simboluri. Nativii(ele) născuţi(te) în această zodie vor putea atinge scopuri mărețe și vor fi nişte persoane pe care foarte mulți(te) ar putea să le urmeze. Lecția zodiei pentru voi este aceea de a nu deveni prea egocentrici(e), căci este indicat să rămâneţi în legătură cu toți(ate) ceilalți(lelalte) și tot ce îi/le înconjoară pe aceștia(stea).


Oracolul Țigănesc: Clopotul

Dacă v-aţi născut în această zodie sunteţi optimişti(ste), determinaţi(te) și hotărâţi(te), dar și foarte perfecţionişti(ste). Veţi avea succes în tot ceea ce faceţi, însă lecția zodiei pentru voi este despre a învăța să vă bucuraţi de clipă și să savuraţi momentul. Aveţi nevoie să îmbrățișați schimbarea și să vă dezvoltaţi puterea de a vă adapta rapid la noile condiții ce pot să apară în mod neprevăzut în viața voastră.


Oracolul Țigănesc: Moneda

Dacă v-aţi născut în această zodie a oracolului țigănesc aveţi o extraordinară putere de a aprecia corect valoarea lucrurilor, dar și a faptelor și foarte rar veţi putea fi manipulaţi(te), minţiţi(te) ori controlaţi(te). În funcție de țelurile pe care le aveţi în viață, puteţi părea diferiţi(te) ori imprevizibili(e). Nativii(ele) acestei zodii pot fi foarte talentați(te), puteţi avea înclinații artistice rare și totodată puteţi fi atrași(se) de artă și de tot ceea ce înseamnă lux. Însă chiar voi puteți deveni manipulatori(are), tocmai de aceea lecția zodiei pentru voi este reprezentată de capacitatea de a vă păstra onestitatea față de voi înşivă(sevă) și față de ceilalți(lelalte) și de a vă folosi înțelept puterea.






Oracolul Țigănesc: Cuțitul

Dacă v-aţi născut în această zodie sunteţi foarte determinați(te), hotărâți(te), dar mai ales puternici(e) spiritual. Veţi putea face față chiar și celor mai întunecate greutăți ale vieții, fiind ancorați(te) într-una dintre cele mai importante valori ce a ținut omul de-a lungul timpului: spiritul de supraviețuire. Nativii(ele) acestei zodii se vor adapta rapid oricărei situații și sunt obişnuiţi(te) să îşi atingă scopurile propuse. Lecția zodiei pentru voi este aceea de a putea să vă stăpâniţi impulsurile negative, care pot fi de orice fel.


Oracolul Țigănesc: Toporul

Dacă v-aţi născut în această zodie veţi reuşi să obţineţi întotdeauna ceea ce vreţi, chiar și atunci când pare că nu aveţi resursele necesare. Nativii(ele) acestei zodii sunt exploratori(are), cu o personalitate aparte, iar în jurul lor au nevoie de persoane care să nu încerce să îi/le controleze ori să le taie din elan. Uneori puteţi să deveniţi imprevizibili(e), alteori puteţi fi misterioși(ase) și foarte dificil de a fi descoperiți(te). Lecția zodiei pentru voi este aceea de a vă controla resursele investite în diverse direcții.


Oracolul Țigănesc: Potcoava

Dacă v-aţi născut în această zodie veţi fi norocoşi(ase), dar totodată veţi ști să vă faceţi și singuri(e) norocul. Sunteţi nişte persoane dinamice și optimiste, muncitori(are) și deosebit de familişti(ste). Pentru voi cele mai mari realizări și eliberări din viața voastră le veţi obține prin intermediul iubirii. Lecția zodiei pentru voi este aceea de a învăța să vă susţineţi familia și să vă înţelegeţi rădăcinile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS