Horoscopul banilor, octombrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, octombrie 2022


Berbec:

În această săptămână dai dovadă de multă imaginație, precum și de dorința de a-ți îmbunătăți aspectul fizic. De asemenea, te interesează mai mult felul în care te prezinți în fața lumii și ce statut ai. Ești hotărât(ă) să uiți de viața ta personală pentru a putea să progresezi mai rapid în carieră și în plan financiar.


Taur:

Săptămâna aceasta poate aduce niște sentimente bizare din trecutul tău. Te-ai putea simți cumva împiedicat(ă) sau silit(ă) către o anumită concluzie. Aspectele astrale care afectează sectorul carierei și sectorul banilor indică că trebuie să te focalizezi mai mult asupra muncii care aduce profit.


Gemeni:

Un țel pe care l-ai ținut aproape de inima ta are ocazia să se dezvolte o dată ce rețelele tale de socializare te conectează cu persoanele pe care trebuie să le cunoști. Ar fi bine să acorzi mai multă atenție distracției, romantismului și copiilor(lelor) tăi(ale). Toate acestea te vor încărca pozitiv și te vor ajuta să ai succes la serviciu sau în afaceri.






Rac:

Aspectele astrale din această săptămână servesc pentru a aduce mai multă siguranță vieții tale în multe feluri, mai ales în ceea ce privește situația ta financiară. Rămâi realist(ă) și nu deveni prea sensibil(ă) dacă cineva nu răspunde așa cum ai fi vrut. Până la urmă vei avea succes.


Leu:

Vor apărea câteva provocări cărora va trebui să le faci față în această săptămână, provocări care te-ar putea face să te simți istovit(ă). Situația la serviciu rămâne neschimbată, de aceea acum este momentul ideal pentru a începe să faci o transformare. Semnele indică că trebuie să iei mai în serios cariera.


Fecioară:

Săptămâna aceasta vine cu o ușurare pentru tine. Vei afla că schimbarea este realizabilă. Dacă ai vrei să progresezi în carieră sau să obții un salariu mai mare, este momentul să faci o schimbare. Dacă lucrurile nu par să coopereze cu tine, e indicat să planifici atent pașii pentru schimbare. Banii vor veni atunci când știi exact ce vrei. Orice te face mulţumeşte va da sens vieții tale profesionale.






Balanţă:

Această săptămână este despre comunicare și muncă. S-ar putea ca lucrurile să înceteze să se strice, ceea ce îți va ușura munca, dar situația ta financiară tot va fi afectată. Ai fost prea timid(ă) să ceri cât meriți? Găsește-ți curajul, dar și momentul oportun pentru a cere ceea ce îți dorești.


Scorpion:

Este o săptămână favorabilă pentru tine. Dai dovadă de multă putere și acum poți atrage ceea ce îți dorești și ai nevoie. În ceea ce privește banii, te îndrepți în direcția bună și vei avea mai mult succes în acest plan. Aspectele astrale arată faptul că datoriile tale sunt tot mai mici, grație efortului și planificării de care dai dovadă. Ţine-o tot aşa!


Săgetător:

Este o săptămână stranie pentru tine. Deși ai parte și de unele bucurii în ceea ce privește viața ta personală, există probleme pe frontul banilor din pricina unor cheltuieli neașteptate. De asemenea, se arată schimbări la serviciu, cu privire la personal și politicile acestuia. Analizează situaţia şi fă o mutare inteligentă!






Capricorn:

Săptămâna aceasta va fi foarte epuizantă. Vei scrie, vei trimite e-mailuri, mesaje și vei suna persoanele cu care faci afaceri sau care au legătură cu serviciul tău. De asemenea, este mai facil pentru tine să găsești un loc de muncă dacă îţi doreşti acest lucru. Acesta iți va aduce mai multă satisfacţie din punct de vedere financiar.


Vărsător:

Această săptămână este una grea pentru tine, deoarece accentul se pune asupra călătoriilor și perfecționării. Este momentul să te gândești să investești în piețe străine sau să faci afaceri departe de locul în care trăiești, așa că începe să faci cercetări. Aspectele astrale arată faptul că, probabil, te simți mult mai apt(ă).


Peşti:

Este o săptămână cu bune și cu rele pentru tine. Pe de o parte, o mare parte din accentul din aceste zile este pus asupra banilor și statutului. Pe de alta, aspectele astrale atrag atenția asupra datoriilor și banilor altora. Ar fi recomandat să rezolvi asta înainte de a se înrăutăți.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS