Cum sunt copiii născuţi în luna octombrie?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum sunt copiii născuţi în luna octombrie?


Dacă urmează să naşti sau ai născut în luna octombrie, probabil că te întrebi cum sunt copiii(lele) născuţi(te) în luna octombrie. Iată ce spun studiile despre aceştia(stea).


Sunt atletici(e)

Studiile arată ca cei(le) născuţi(te) în octombrie au o structură atletică şi au şanse mai mari să facă un sport înainte de a împlini 16 ani. O posibilă explicaţie ar fi expunerea la soare şi, astfel, la vitamina D, a mamelor, în timpul sarcinii.


Cel mai probabil, nu sunt născuţi(te) de Halloween

Deşi octombrie este asociată cu Halloweenul, statisticile spun că cei(le) mai mulţi(te) dintre copiii(lele) născuţi(te) în luna octombrie, nu au ziua de Halloween ca dată a naşterii. De ce? Se pare că, la nivel subconştient, mămicile fug de această zi „înfricoşătoare”. Spre deosebire de Valentine’s Day, când se înregistrează un număr mai mare de naşteri comparativ cu celelalte zile din februarie.






Sunt Balanţe sau Scorpioni

Bebeluşii născuţi între între 1 şi 22 octombrie sunt Balanţe, cei născuţi între 23 şi 31 octombrie sunt Scorpioni. Dacă Balanţele iubesc pacea şi armonia, Scorpionii sunt recunoscuţi pentru natura lor misterioasă, încăpăţânată, dar loială.


Sunt mai puţin predispuşi(se) depresiei

Cei(le) născuţi(te) în luna octombrie sunt mai puţin predispuşi(se) riscului de a face depresie. Potrivit studiilor, expunerea la vitamina D a mamelor însărcinate în perioada verii contribuie la o bună sănătate fizică şi mintală a copiilor.






Sunt mai puţin predispuşi(se) la boli cardiovasculare

Potrivit unui studiu de la Universitatea Columbia, cei(le) născuţi(te) în septembrie, octombrie şi noiembrie sunt mai puţin predispuşi(se) la boli cardiovasculare. Ceea ce conduce la următorul punct…


Au şanse mari să ajungă la 100 de ani

Studii efectuate la Universitatea din Chicago au scos la iveală faptul că persoanele născute în lunile de toamnă au şanse mai mari să ajungă la 100 de ani. O posibilă explicaţie ar fi că aceste persoane nu sunt expuse la infecţii sezoniere şi deficienţe vitaminice în primele zile de viaţă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS