Ce te enervează la persoanele din jurul tău, în funcție de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce te enervează la persoanele din jurul tău, în funcție de zodie


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt recunoscuți(te) pentru caracterul lor impulsiv. Dacă sunt iritaţi(te), este recomandat să îi/le lași singuri(e). Nu încerca să îi/le calmaţi, pentru că nu îți vor aprecia intențiile nobile, ci doar vei pune paie pe foc. Lucrul care îi/le enervează cel mai mult este atitudinea superioară a persoanelor din jurul lor. Nu acceptă ordine din partea altora și nici invadarea spațiului personal.


Taur:

Pentru că se obișnuiesc foarte repede cu rutina, o schimbare bruscă în program îi/le va scoate din minți pe nativii(ele) acestei zodii. Așa că ar fi bine să nu le ceri să își schimbe planurile, pentru că te vor refuza din start.


Gemeni:

Nu este foarte dificil de ghicit ce îi enervează cel mai mult pe Gemeni. Nativii(ele) acestei zodii urăsc conversațiile plictisitoare și oamenii fără imaginație. Ei(le) își doresc să fie stimulați(te) intelectual în orice circumstanțe.






Rac:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt empatici(e), sensibili(e) și buni(e) ascultători(are), asta până când ajung să fie trădați(te). Dacă află că i-ai/le-ați mințit, au potențialul de a fi vulgari(e) și cu sete de răzbunare.


Leu:

Ce îi irită cel mai mult pe Lei? Persoanele invidioase. Fiind adepții(tele) teoriei cum că oricine își croiește propriul destin, cei(le) născuţi(te) în această zodie nu îi/le vor înțelege pe cei(le) care se lasă conduși(se) de acest sentiment.


Fecioară:

Dacă vrei să intri în grațiile unei Fecioare, atunci demonstrează-i cât de bine stai la capitolul organizare și punctualitate. Pentru că sunt perfecționiste, Fecioarele nu vor trece cu vederea haosul în jur. De asemenea, le enervează la culme comportamentul răutăcios și lipsit de bun simț.






Balanţă:

Niciodată să nu subestimezi puterea Balanţelor. Cei(le) născuţi(te) în această zodie se pot transforma în cei(le) mai aprigi(e) justițiari(e). Dacă observă că li se face o nedreptate, nu vor rămâne indiferenți(te), ci vor lupta pentru dreptate până în pânzele albe.


Scorpion:

Nu înșela un Scorpion, pentru că nu te va ierta niciodată. Odată ce le-ai trădat încrederea, devii cel(a) mai mare dușman(ă) a lor. Iar când dau peste o persoană duplicitară, firea lor explozivă iese la iveală.


Săgetător:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt recunoscuți(te) pentru firea lor optimistă și sociabilă. Dar sunt și foarte direcți(te) și nu vor ezita să îți spună în față că îi/le plictisești.






Capricorn:

Persoanele născute în această zodie sunt firi ambițioase și pragmatice. Vor renunța la tine într-o clipită dacă vor constata că le irosești timpul prețios. Nativii(ele) acestei zodii nu au deloc răbdare cu persoanele care nu au în vedere niciun ideal.


Vărsător:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie țin foarte mult la independența și libertatea lor. Cel mai rău lucru pe care i-l poți face unui Vărsător este să îi furi aceste două lucruri. De asemenea, nu poate tolera stupiditatea și ignoranța.


Peşti:

Să te naști sub acest semn zodiacal, înseamnă să ai foarte multe așteptări de la persoanele din jurul tău. Fiind adepții păcii și ai bunei conviețuiri, Peștii nu suportă să fie tratați cu răutate și rigiditate.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS