Ce superputere ai, în funcție de semnul tău zodiacal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce superputere ai, în funcție de semnul tău zodiacal


Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii au o mulțime de puncte forte, însă superputerea lor este curajul. Ești una din cele mai neînfricate zodii și că pui întotdeauna binele celorlalți(te) în fața binelui tău. Îţi place să-i(le) ajuți pe ceilalți(lelalte) și să faci acest lucru în situații critică. Personalitatea ta puternică te ajută să treci cu succes peste orice obstacol.


Taur:

Cei(le) născuţi(te) în zodia Taurului au multe puncte forte. Totuși, rezistența este superputerea lor. Se pare că pentru tine nimic nu este imposibil. Muncești foarte mult pentru ceea ce-ți propui și ajungi întotdeauna la rezultatele dorite. În momentul în care ți-ai stabilit un obiectiv, nimic nu te mai dă înapoi din a obține ceea ce vrei. Nimeni nu poate sta în calea ta, în special atunci când te concentrezi asupra reușitelor tale.


Gemeni:

Dacă esti curios(asă) ce superputere ai, în funcție de zodie, află că Gemenii se bucură de adaptabilitate. Ești un/o nativ(ă) extrem de descurcăreț(ață) în orice situație. Pentru tine nimic nu este prea greu. Descoperi mereu un mod de a te face agreabil(ă) și de a te adapta situațiilor la propria ta personalitate. Ești o zodie de aer flexibilă, cu o putere de gândire extraordinară.






Rac:

Superputerea nativului(ei) din zodia Rac este empatia. Racii sunt extrem de iubitori, darnici și empatici. Ai un suflet mare, iar acest lucru te deosebește de orice alt(ă) nativ(ă). Lucrurile sunt uşoare pentru tine, iar generozitatea este punctul tău forte. Îți place să-i(le) asculți pe cei(le) din jurul tău și să le sari în ajutor ori de câte ori este nevoie.


Leu:

Pentru tine nu e dificil să-ți dai seama ce superputere ai, în funcție de zodie. Zodia Leului este puternică și încrezătoare în forțele proprii. Superputerea ta este poziţia de lider(ă). Te descurci de minune să-i(le) organizezi pe cei(le) din jurul tău și să le pui în valoare calitățile. Ești un/o lider(ă) înnăscut(ă), iar acest lucru te deosebește de celelalte zodii.


Fecioară:

Superputerea Fecioarei este vindecarea. Deși pare un termen vag, el are în spate o importanță aparte. Fecioarele sunt apte să repare orice lucru care nu mai funcţionează așa cum trebuie. Pentru tine problemele au întotdeauna soluții, iar creativitatea și organizarea te ajută să aduci cele mai bune idei. În mod instinctiv cauți o cale de salvare a lucrurilor, mai ales când ele nu mai funcționează așa cum ți-ai dorit.






Balanţă:

Dacă te întrebi ce superputere ai, în funcție de zodie, află că a ta este manifestarea. Balanțele cunosc foarte bine cum să folosească legea atracției în beneficiul lor. Pentru tine lucrurile sunt clare. Atunci când îți propui ceva, vei face tot ceea ce-ți stă în putere pentru a obține acel lucru. Pare că știi foarte bine cum să-ți trimiți gândurile către Univers astfel încât să atragi în viața ta ceea ce îți dorești.


Scorpion:

Superputerea Scorpionului este charisma. Chiar dacă pari o persoană închisă, tu știi cel mai bine cum să te faci plăcut(ă) și apreciat(ă). Ai acel ceva care îi/le face pe cei(le) din jur să se îndrăgostească imediat de tine. Pofta ta de viață este incomparabilă, iar acest lucru se vede ori de câte ori ai ocazia să te afli într-un grup mare de oameni.


Săgetător:

Pentru tine lucrurile sunt întotdeauna grele, deoarece superputerea ta este curiozitatea. O întrebare prea simplă trebuie să aibe în spate o adevărată anecdotă. Cauți mereu răspunsuri și pui întrebări pentru a te putea cunoaște mai bine. Viața este un loc de joacă pentru tine, unul pe care abia aștepți să-l descoperi.






Capricorn:

Superputerea Capricornului este umorul. Reușești să înveseleşti ziua oricărei persoane cu zâmbetul tău contagios. Te bucuri de fiecare clipă și o trăiești de parcă nu ar mai fi alta. Ai în tine un soi de curiozitate care te face să-ți dorești întotdeauna mai mult de la viață. Acest lucru te face să fii prietenos(asă) și să-ți dorești să le oferi și celorlalți(te) aceeași energie pozitivă.


Vărsător:

Când vine vorba de nativii(ele) din zodia Vărsătorului, superputerea lor este adaptabilitatea. Nu doar că ești adaptabil(ă), dar ai puterea să te reinventezi ori de câte ori este nevoie. Atunci când ajungi într-un punct mort, tu renaști din propria-ți cenușă. Nimic nu este imposibil pentru tine, atât timp cât îți dorești destul.


Peşti:

Superputerea nativilor(elor) din zodia Peștilor este creativitatea. Ai o imaginație foarte bogată, iar acest lucru te ajută să aduci soluții inovative oricărei probleme. Dacă pentru tine o situație pare grea, ei bine prietenii(ele) tăi(ale) știu deja că vei încerca să găsești o soluție inovativă. Originalitatea și creativitatea te definesc ca persoană.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS