Ce pasiuni ţi se potrivesc, în funcţie de zodia în care te-ai născut

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce pasiuni ţi se potrivesc, în funcţie de zodia în care te-ai născut


Berbec:

Cel mai bine te simți atunci când practici activități care îți ridică nivelul de adrenalină. Artele marțiale, escalada sau orice alt tip de sport sunt alegerile ideale pentru tine.


Taur:

Guvernat de planeta Venus, Taurul surprinde de multe ori cu ideile sale creative. Cu siguranță îți poți dovedi talentul artistic în domenii precum muzica, fotografia, olăritul sau pictura.


Gemeni:

Ești un semn de aer, așa că iubești să afli lucruri noi și nu obosești niciodată când vine vorba să gândești și să vorbești. Abilitățile tale comunicaționale îți sunt date de Mercur, planeta guvernatoarea a Gemenilor. Ai nevoie de activități care să te stimuleze din punct de vedere intelectual. Așadar, adori să scrii, să citești sau să înveți noi limbi străine.






Rac:

Activitățile care te fac fericit(ă) sunt cele în care poți să investești sentimente și emoții. Decorațiunile interioare, colecționarea de antichități sau prelucrarea lemnului îți vor hrăni atât mintea, cât și sufletul.


Leu:

Ești pasionat(ă) cel mai mult de activitățile în care să poți fi un exemplu pentru celelalte persoane. Să apari în fața oamenilor în rolul de actor(riță) sau de pictor(iță) este un scenariu mai mult decât satisfăcător pentru tine.


Fecioară:

Te-ai putea implica în cauze sociale. De asemenea, îți place să înveți și să îi/le ajuți și pe ceilalți(lelalte) să se dezvolte. De aceea, nu zici nu contactului cu scriitura.






Balanţă:

Pentru că îți place să fii înconjurat(ă) de artă pură, poți lua în considerare lectura, pictura sau colectarea de bijuterii.


Scorpion:

Poți cocheta cu astrologia sau muzica, dar poți, de asemenea, să incluzi în rutina ta zilnică ședințe relaxante de yoga.


Săgetător:

Pentru că vrei să fii tot timpul în mișcare, campingul sau evenimentele artistice sunt cele mai bune alegeri pentru tine.






Capricorn:

Yoga, golful, grădinăritul și realizarea de meșteșuguri sunt toate pasiuni pe care Capricornul le poate încerca.


Vărsător:

Vărsătorul caută pasiuni orientate spre îndeplinirea unor obiective. Poate opta spre munca în comunitate, înscrierea într-un club de lectură sau cunoașterea unor noi limbi străine.


Peşti:

Plimbările cu barca, călătoriile, muzica, meditația, astrologia și plimbările în natură sunt activități pe care Peștii trebuie să le ia în considerare.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS