22 octombrie 2022: Soarele și Venus se întâlnesc

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
22 octombrie 2022: Soarele și Venus se întâlnesc


Urmează cea mai norocoasă aliniere din luna octombrie a planetei Venus și Soarele în zodia Balanță. Unirea cosmică a celor două forțe cerești în semnul Balanței ne va mări capacitatea de a recunoaște, aplauda și a ne conecta atât cu frumusețea, cât și cu plăcerea. Și trei semne zodiacale, în special, vor simți efectele într-o mare măsură.

Având în vedere că frumusețea cuprinde mult mai mult decât modul în care arătăm, s-ar putea să fim, de asemenea, mai adaptați(te) la ceea ce găsim captivant și fermecător la alte persoane, dincolo de aspectul fizic. Având reputația lui Venus de a fi planeta iubirii, se poate să descoperim și alte aspecte care pot îndrepta relațiile noastre în data de 22 octombrie.

Și, cu finanțele fiind o altă arenă controlată de planeta Venus, chestiunile legate de bani ar putea fi în centrul atenției în această zi.






Acestea fiind spuse, banii nu sunt singura modalitate de a evalua cât de bogați(te) ne simțim. Această aliniere ne poate ajuta, de asemenea, să obținem o perspectivă suplimentară asupra a ceea ce prețuim cu adevărat și a ceea ce ne ajută să experimentăm un sentiment de bogăție în viața noastră.

În timp ce Venus și Soarele din Balanță ar putea face pe toată lumea să simtă că dragostea este în aer și că frumusețea abundă, există anumite indicii care ar putea simți strigătul ei mai puternic. Acestea includ Taurul și Balanța guvernate de Venus și Leul condus de Soare.






TAUR. Când conducătoarea ta planetară, Venus, se întâlnește cu Soarele, o face în sectorul hărții tale legat de muncă și bunăstare. Așadar, relația ta cu colegii(ele) tăi(ale) se poate să-ți aducă un plus de satisfacție și recompensă în acest moment. Asociații(tele) tăi(ale) te pot ajuta să promovezi un proiect important într-un mod care adaugă o mare valoare și te face să strălucești mai mult.

Pentru a profita la maximum de această energie pozitivă, rămâi în mișcare – la propriu. Antrenează-te cu un/o prieten(ă) sau partener(ă) pentru a face un antrenament mai plăcut și poate chiar pentru a deschide ușile către o nouă fațetă a unei relații existente.






BALANȚĂ. Conjuncția Venus-Soare din 22 octombrie este cu totul specială pentru tine, deoarece conducătoarea ta planetară, Venus, se unește cu Soarele în zodia ta. Cu asta, factorul tău de atracție poate părea deplasat, oamenii găsindu-te și mai fermecător(are), și atrăgător(are) decât de obicei.

Lucrează-ți magia și puterea ta magnetică. Lasă romantismul să intre în viața ta, în timp ce rămâi prezent(ă) la ce și cine îți face inima să cânte. În plus, puțină terapie te poate ajuta să mergi înainte mai inspirat(ă).






LEU. Pentru tine dragostea poate fi numele jocului în această perioadă. Invită-ți prietenii(ele) undeva ca să vă distrați împreună. Apare astfel o serie de oportunități de a învăța ceva nou. Este un moment plin de dorință de a dobândi mai multe cunoștințe, având în vedere că această aliniere are loc în sectorul graficului tău legat de educație. Fă-ți timp să răsfoiești librăriile sau galeriile de artă și înscrie-te la un curs care îți spune cu adevărat numele.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS