Data de 10 octombrie 2022 aduce cu ea o puternică energie karmică

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Data de 10 octombrie 2022 aduce cu ea o puternică energie karmică


Data de 10 octombrie 2022 (10.10.2022) aduce cu ea o puternică energie karmică. În numerologie, numerele semnalează relaţii cu karma. Numărul 10 este un număr karmic. Data de 10.10 (10 octombrie 2022) este un bun moment de reinițializare. E o zi în care se aliniază energiile începuturilor şi în care te eliberezi de „datoriile” trecutului. 10.10 este un prilej de iertare, de eliberare, de traiectorii noi.


10 octombrie 2022 în astrologie

Astrologic vorbind, luna octombrie 2022 este una destul de tulbure, cu lupte, tensiune, aspecte planetare grele. Avem ieşirea din retrograd a mai multor planete: Pluto, Saturn şi, mai ales, Mercur. Duminică, 9 octombrie, a fost Lună Plină în Berbec şi te poţi aştepta la actualizări considerabile. Nu poţi forţa oamenii să rezoneze cu energia ta. S-au întâmplat multe în ultimul an.

Se prea poate să observi lucrurile limpede sau pentru ceea ce sunt. Această Lună Plină din Berbec înseamnă să-ţi recuperezi energia şi puterea din situaţii care nu îţi mai sunt de folos. Acest lucru ar putea însemna sfârşitul pentru unele relaţii sau conexiuni. Chiron este aliniat cu această Lună Plină, făcând totul pentru vindecare. Chiron va fi în Berbec şi tot în retrograd.






Unele răni au lăsat temeri care vor fi pentru totdeauna o parte din tine. Aceste energii vor aduce la lumină trecutul. Aceasta ar putea arăta că fiecare amintire pe care aţi avut-o vreodată să iasă la suprafaţă în timpul procesului de ascensiune.

Mai mult, această Lună Plină în Berbec ne pregăteşte pentru Eclipsa de Soare din Scorpion, care va veni odată cu următoarea Lună Nouă, în 25 octombrie 2022. Avem deja vibraţiile pentru capitolul următor. Redevino personajul principal al poveştii tale!

Această Lună Plină în Berbec se aliniază şi cu Venus. Înseamnă că, în acest moment, accentul este asupra vieţii tale sentimentale şi orice vindecare de care ai putea avea nevoie în acest domeniu. Portalul 10:10 va fi imens. Energiile sale vor dura prin acea fereastră de 10 zile. Priveşte-l ca pe un vârtej puternic. O uşă care se deschide pentru a te muta într-o nouă poveste. Acum decizi ce vei face odată ce intri în el. Restul acestei săptămâni se referă la alinierea la ceea ce vrei să manifeşti în continuare în viaţa ta.






10 octombrie 2022 – Poarta ascensiunii

Se deschide o poartă ascensională importantă. Câteva planete au ieşit din retrograd, mai sunt doar câteva. Iar acest lucru înseamnă că nu este cel mai bun moment pentru a face schimbări uriaşe chiar acum. Retrogradele ne încurajează să intrăm în interiorul nostru pentru a şterge din programele vechi. Este timpul să vindecăm şi să eliberăm din trecut, să curăţăm.

Energiile portalului 10:10 sunt menite să ne deplaseze către visurile noastre, către dorinţele cele mai fierbinţi. 10:10 este o poartă stelară care ne poate duce oriunde. Suntem creatorii propriei realităţi.

E vremea să ne concentrăm mai mult asupra a ceea ce ne dorim cu adevărat şi unde vrem să fim în viitor. E cazul să rămânem optimişti cu privire la drumul nostru, al fiecăruia. Recunoştinţa pentru ceea ce ai deja contribuie din plin la accelerarea manifestării a ceea ce-ţi doreşti. Această dată de 10.10 ne ajută să trecem la o versiune superioară. Portalul 10:10 este imens pentru a face lucruri de vindecare şi activare.






Cum să cureţi energiile în 10.10.2022

Pentru că 10 octombrie 2022 (10.10.2022) este o dată specială, iată cum să îţi cureţi energiile... - Scrie o listă cu „păcatele” trecutului şi apoi dă-i foc. Prin foc te eliberezi de ele şi te purifici. - Scrie o listă cu oamenii importanţi din viaţa ta despre care consideri că ţi-au greşit la un moment dat. Dă foc hârtiei şi te/îi vei elibera de canalele energetice care vă leagă. - Scrie trei lucruri pentru care eşti recunoscător, în fiecare zi, timp de 30 de zile, fără să te repeţi. - Fă un angajament cu tine însuţi că vei scăpa de un obicei dăunător şi vei adopta unul potrivit pentru tine. Apoi acţionează în acest sens cel puţin 30 de zile, pentru a se forma reflexul.






Numărul îngerilor – 10:10 (1010)

Aşa cum am văzut mai sus, numărul 10 şi repetiţia lui are o însemnătate specială. Mai mult, dacă îl vezi de mai multe ori în diverse combinaţii (fie numărul de pe un imobil, fie ora la ceas), înseamnă că îngerii îţi transmit un mesaj. De asemenea, îngerii îţi spun că îţi sunt alături şi că aşteaptă doar să le ceri ajutorul în rezolvarea problemelor tale.

Numărul îngerilor 1010 este o îndemnare spre optimism, spre concentrarea asupra a ceea ce ai de făcut. Este o încurajare de vibraţie înaltă care te conectează cu puterea divină şi atrage abundenţă.

Dacă vezi 1010 împreună cu partenerul de cuplu, înseamnă că aveţi un ţel puternic împreună. Iar îngerii vă transmit mesajul că sunt alături de voi în atingerea acelui ţel. Îngerii vă încurajează astfel să ieşiţi din zona de confort şi să vedeţi ce vă oferă lumea.






Ce să faci când vezi în mod repetat combinaţia 10.10

Numărul îngerilor 1010 reprezintă sfârşitul şi începutul. Aşa cum orice început are şi un sfârşit – şi sfârşitul aduce un nou început. Orice uşă închisă poate deschide o alta. Asigură-te că deschizi multe uşi. - Fii pozitiv, concentrează-te asupra misiunii tale divine. Trăieşte o viaţă care să atragă abundenţa pe care o meriţi. - Acţionează fiind convins că totul este posibil. Ai toate abilităţile necesare pentru a face ceea ce trebuie să faci. - Fă-ţi planuri mari şi vizualizează-te atingându-le. Nu pierzi nimic dacă visezi. Dimpotrivă. - Odată ce ţi-ai stabilit un plan, ai încredere că vei primi ghidarea divină pentru realizarea lui. - Nimic nu poate reuşi fără speranţă şi rugăciune. Fii conectat cu spiritul tău şi îţi vei atinge ţelul.

Atunci când vezi în mod repetat combinaţia 10.10 este un mesaj că trebuie să ai mai multă încredere în tine pentru a începe ceva nou. Un proiect de amploare de care ţi-a fost până acum teamă, dar care te va ajuta să te împlineşti.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS