Zodiacul chinezesc pentru luna septembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna septembrie 2022


Șobolan:

În luna lui Răpciune poți începe o nouă relație sentimentală, însă doar dacă ai inima deschisă vei reuși să păstrezi această persoană în viața ta. Ai încredere în tine și privește în viitor cu optimism, fiindcă te așteaptă lucruri bune.


Bivol:

În luna septembrie te întorci la serviciu, cu planuri noi, idei de proiecte și o stare de bine. Toate bune și frumoase în plan profesional, însă în plan personal pot apărea probleme în relația de cuplu din cauza geloziei partenerului(ei).


Tigru:

În luna lui Răpciune găsești o soluție pentru a-ți crește veniturile. Stai foarte bine la capitolul negocieri, iar contractele vor veni rapid. În viața personală, lucrurile se dezvoltă frumos între tine și cel drag(ă) ție.






Iepure:

În luna septembrie ai parte de cel mai frumos eveniment din viața ta, așa că pregătești totul în detaliu pentru ca lucrurile să iasă așa cum ți-ai dorit. Viața ta va căpăta un nou sens și totul datorită iubirii.


Dragon:

În luna septembrie dai frâu liber iubirii și te aventurezi într-o nouă relație sentimentală. Însă și în plan profesional lucrurile merg bine și ai posibilitatea de a avansa în carieră. Astfel vei avea un nou statut, dar și o mărire de salariu.


Șarpe:

În luna septembrie te focalizezi asupra zonei profesionale și încerci să te dezvolți. Te înscrii la cursuri de perfecționare și obții diplome noi. Șefii(ele) îți vor aprecia talentul și te vor propune pentru un post de lider(ă) în cadrul companiei.






Cal:

În luna lui Răpciune este recomandat să acorzi mai multă atenție sănătății tale. S-ar putea să apară anumite probleme, așa că mergi la doctor(iță), fă-ți analizele și respectă recomandările lui/ei, dar mai ales odihneşte-te.


Capră/Oaie:

În luna septembrie te întorci din concediu cu mai multă putere, autoritate și siguranță. Vrei să te impui și să faci lucrurile după cum vrei tu. Colegii(ele) de la serviciu nu vor privi cu ochi buni aceste idei și vor încerca să le combată.


Maimuță:

În luna lui Răpciune ai mai mult curaj și spui ce ai în gând, mai ales în relația de cuplu. Vrei să îți întemeiezi o familie, însă partenerul(a) de cuplu nu este pe aceeași lungime de undă, așa că alegi să îi dai un ultimatum.






Cocoș:

În luna septembrie îți vine ideea de a dezvolta o afacere, care simți că are potențial. Însă trebuie să fii realist(ă) și să conștientizezi că nu e cea mai bună perioadă pentru a face investiții. Uneori intuiția te poate înșela.


Câine:

În luna septembrie te bucuri de o binemeritată vacanță, după ce toată vara ai muncit, în timp ce restul lumii s-a bucurat de concediu. Se prea poate ca partenerul(a) de cuplu să te ceară în căsătorie în această perioadă.


Mistreț:

În luna septembrie ai parte de stări emoționale profunde, iar sufletul tău se simte destul de apăsat de griji. Ideal ar fi să renunți la stres, dar și la gândurile pesimiste. Cu siguranță există lumină la capătul tunelului.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS