Zodiac chinezesc săptămânal, 5-11 septembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 5-11 septembrie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână îți închei probleme de ordin personal și te focalizezi mai mult asupra carierei. Vrei să obții un loc de muncă mai bine plătit, așa că dai tot ce poți pentru ca acest obiectiv să se împlinească. Familia te va sprijini.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În această săptămână îți revine cheful de muncă și devii mai productiv(ă). În plan sentimental vor apărea mici neînțelegeri în cuplu, însă încerci să aplanezi posibilele conflicte cu mult calm, dar mai ales cu empatie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

În această săptămână începi școala sau serviciul cu entuziasm și energie. Noul capitol din viața ta îți va aduce satisfacții pentru viitor, dar și merite recunoscute. Privește înainte cu optimism și lucrurile bune vor veni.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În această săptămână realizezi că a venit vremea să închei socotelile cu trecutul și te apuci de activități noi. Vrei să trăiești din plin viața aceasta efemeră și nu mai pui la suflet răutățile celor din jur.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână vei cunoaște o persoană care va reuși să te facă să iubești din nou. Te-ai vindecat după ultima relație eșuată, iar acum te simți pregătit(ă) să începi o nouă idilă, fiindcă inima ta se simte pregătită.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În această săptămână dai frâu liber imaginației și propui o mulțime de soluții la problemele apărute la locul de muncă. Șefii(ele) vor fi deschiși(se) la ideile tale și îți vor da mână liberă să le pui în aplicare cât mai curând.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână îți lipsește energia necesară pentru a duce la bun sfârșit un proiect care a început în urmă cu ceva timp, însă un/o apropiat(ă) se oferă să te ajute, ca să închei acest capitol stresant, care te-a ținut ocupat(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână te ocupi de aspectele din viața personală, care nu îți dau liniște. Încerci să îți recapeți energia și faci tot ce îți stă în putință ca să elimini din viața ta persoanele cu care te afli în relații toxice.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână îți faci planuri de o escapadă la mare sau la munte, ca să închei cum se cuvine sezonul cald. Însă vremea nu e de partea ta, așa că planurile tale vor fi puse pe pauză până la finalul săptămânii.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână ai mai mult de lucru decât de obicei, iar asta te obosește destul de mult. Din punct de vedere al sănătății au apărut câteva probleme, însă nu este cazul să te îngrijorezi, ai nevoie de mai multă odihnă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână te bucuri mai mult de compania persoanei iubite și petreceți momente magice împreună. Din punct de vedere personal, lucrurile stau foarte bine, iar relația evoluează către o posibilă căsătorie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână primești mai multe vești de la o rudă din străinătate, iar asta te bucură enorm. În ultima perioadă nu ai mai păstrat legătura cu persoana respectivă, iar asta te-a întristat mai mult decât te-ai fi așteptat.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS