Ce arată cărţile de Tarot pentru luna septembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru luna septembrie 2022


Berbec:

Cartea etalată – Doi de Spade. Este cartea alegerilor și greutatea de a lua o hotărâre. Apariția ei îţi indică că eşti în fața unei decizii grele de luat şi tot încerci să o amâni.


Taur:

Cartea etalată – Șapte de Monede. Cartea indică că peste puţin timp vei fi recompensat(ă) pentru efortul și perseverența ta. Totuşi, acest lucru va avea cel mai probabil un preț mare în privința muncii depuse.


Gemeni:

Cartea etalată – Șase de Cupe. Ai vrea să revii la amintirile plăcute din copilărie, adolescență ori din viața adultă. Ai putea simți că pentru a fi împlinit(ă) trebuie să te întorci în trecut, să te gândeşti la amintirile ce te-au făcut fericit(ă), în loc să te confrunți cu prezentul.


Rac:

Cartea etalată – Împăratul. Cartea simbolizează masculinitatea. Ea anunță putere și autoritate, o atitudine inflexibilă, uneori fermă.






Leu:

Cartea etalată – Cinci de Bâte. Pot avea loc unele certuri. Cinci de Bâte semnalează, de asemenea, că trebuie să te confrunți cu o provocare și că e necesar să îi faci faţă cu bine. Ai nevoie de mai multă încredere în tine însuţi(ăţi) și să ai puterea de a îţi vedea ţelurile îndeplinite.


Fecioară:

Cartea etalată – Cavalerul de Monede. Cartea îţi semnalează faptul că trebuie să fii responsabil(ă), să respecţi programul pentru a te asigura că o sarcină importantă este dusă la finalizare.






Balanţă:

Cartea etalată – Cumpătarea. Cartea îţi semnalează faptul că excesele de orice natură trebuie evitate. Știi cine eşti, ce obiective ai de atins și cum să le realizezi. Eşti mulţumit(ă) cu felul în care îţi desfăşori viața.


Scorpion:

Cartea etalată – Eremitul. Te vei afla într-o perioadă de analiză, de evaluare, vei avea nevoie de timp personal pentru a îţi da seama care îţi sunt valorile personale.


Săgetător:

Cartea etalată – Șapte de Bâte. E nevoie să dai dovadă de putere și curaj în luptele proprii. Cartea îţi indică că trebuie să te focalizezi asupra apărării a ceea ce ai deja. Nu te vei teme să lupți pentru ceea ce este bine.






Capricorn:

Cartea etalată – Regele de Spade. Cartea îţi solicită o abordare directă. E necesar să faci față tuturor provocărilor viitoare cu o determinare categorică.


Vărsător:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).


Peşti:

Cartea etalată – Moartea. Această carte poate fi una dintre cele mai productive și pozitive cărți ale Tarotului. Ea reprezintă încheierea unei situaţii ori a unui aspect important al vieții tale, care poate aduce după sine un nou început preţios.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS