Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 12-18 septembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 12-18 septembrie 2022


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 12-18 septembrie 2022!


Berbec:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.


Taur:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.


Gemeni:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Cartea reprezintă dorințele care se împlinesc. După o lungă perioadă de insatisfacţie, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are ocazia să fie înfăptuit la maximum.


Rac:

Cartea etalată – Regele de Bâte. Cartea anunţă că felul tău de a fi îi va face pe oameni să se apropie de tine. Cu ajutorul puterii tale de convingere vei fi capabil(ă) să îi faci pe oameni să își depășească limitele.






Leu:

Cartea etalată – Marele Preot. Cartea arată nevoia de a urma situațiile structurate și regulile societății. S-ar putea și să te confrunți cu o forță sau un om lipsit de spirit inovator.


Fecioară:

Cartea etalată – Puterea. Cartea anunţă că vei avea parte de curaj, încredere și pasiune. Puterea indică faptul că deții o multitudine de aptitudini: curaj, eroism, compasiune, încredere și calm.






Balanţă:

Cartea etalată – Diavolul. Cartea te avertizează în privința ispitelor și a dependențelor, a nevoii de a rezista tentațiilor, indiferent de natura lor.


Scorpion:

Cartea etalată – Pajul de Monede. Te apropii de un moment de răscruce important, iar noua stare de conștiință îţi va îngădui să îţi aliniezi obiectivele cu valorile tale de bază.


Săgetător:

Cartea etalată – Trei de Cupe. Vei avea motive de a sărbători cu amicii(ele) și familia, poate un moment de realizare personală. Dacă îţi vei uni forțele cu oamenii potriviţi, creativitatea va creşte.






Capricorn:

Cartea etalată – Împărăteasa. Cartea arată că toată munca ta va da roade într-un sfârşit și că orice îndoială financiară pe care o simți în prezent va fi în curând uitată, deoarece abundența te așteaptă în viitorul apropiat.


Vărsător:

Cartea etalată – Trei de Monede. E o perioadă favorabilă la serviciu, în special pentru persoanele care muncesc în echipă. De multe ori denotă eforturi creative și modul în care aceste eforturi îi/le ajută pe ceilalți(lelalte).


Peşti:

Cartea etalată – Zece de Monede. Cartea arată că în ciuda tuturor greutăţilor și obstacolelor te vei simți împlinit(ă). Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al reuşitei în carieră, al rezervelor financiare sau al unui mediu familial statornic.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS