Se deschide portalul 9.9! Ziua de 9 septembrie este specială!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail


Din punct de vedere numerologic, cifra 9 reprezintă întregul, finalul unui ciclu. De asemenea, data de 9 septembrie 2022 este una foarte puternică. Deschiderea portalului energetic 9.9 pe care nu l-am experimentat de ceva vreme, presupune mai mult magnetism, mai multă înțelepciune, mai multă acțiune, mai multe oportunități.

Vibrația numărului 9 presupune încheierea unui ciclu și deschiderea altuia, presupune regenerarea, reîntoarcerea la origini. Pot apărea furtuni la orizont, dar cum acționezi în fața lor depinde de tine. Pot apărea suișuri și coborâșuri, pot apărea întrebări la care n-ai răspunsuri. Iar tot ce trebuie să faci este să te dezvolți, să devii mai puternic(ă), să mergi mai departe pe drumul tău.

Cifra destinului este suma cifrelor din ziua, luna şi anul nașterii tale – redusă la o singură cifră. De exemplu, o persoană născută în 3 iunie 1991 va calcula astfel:

03.06.1991; 3+6+1+9+9+1=29; 2+9=11.






Numărul personal 1:

Cel mai probabil, ai avut până acum un an cu noi începuturi și cu schimbări care te-au dus într-o nouă direcție. Lasă-ți originalitatea să strălucească, scoate la lumină sinele adevărat. Ai încredere în propriile instincte și nu urma mulțimea. Continuă să faci pași mici înainte pe calea pe care te simți cel mai bine și vei observa și progresele. De asemenea, se arată o luna favorabilă și din punct de vedere profesional. Nu coborî ștacheta!


Numărul personal 2:

Cel mai probabil, ai avut până acum un an dual. Poate că te-ai simțit confuz(ă) în dorințele tale. Fie că e vorba de căutarea unui(ei) partener(e) de cuplu, fie că vorbim de afaceri, ai avut îndoieli. În luna septembrie însă, pare că ai mai multă claritate. Poți încerca să pui în aplicare un plan. Ieși în oraș mai des, întâlnește oameni noi, fă-ți prieteni(e), cunoștințe, care te poate ajuta la un moment dat. În dragoste este un moment perfect să încetinești ritmul și să vezi ce ți s-ar potrivi cu adevărat. Abia apoi să pornești în căutarea unui(ei) partener(e) romantic(e).


Numărul personal 3:

Probabil ai muncit foarte mult, motiv pentru care ai acumulat mult stres. Iar acest lucru interferează cu fluxul vieţii. Persoanele din această categorie au constituţii fizice puternice şi pot duce la bun sfârşit sarcini extraordinare. Slăbiciunea în relaţiile cu persoanele de s#x opus, duce la probleme cu membrii(ele) familiei. Oamenii cu cifra destinului 3 sunt norocoşi şi evită conflictele.






Numărul personal 4:

Cel mai probabil, misiunea acestui an pentru tine este să recuperezi pierderile din trecut, mai ales dacă este ceva legat de casă și familie. Septembrie poate fi luna perfectă pentru a vindeca răni vechi ale familiei sau pentru a crea granițe sănătoase, dacă simți că se profită de tine. Pare, de asemenea, un moment favorabil să-ți redecorezi locuința în scopul de a aduce mai multă pace și iubire. Sau să începi câteva lucrări de întreţinere și reparații. Lasă-te ghidat(ă) de energiile puternice ale acestei luni pentru a face față oricăror emoții persistente, în special în ceea ce privește familia sau copilăria.


Numărul personal 5:

Cel mai probabil, anul acesta ai avut de schimbat multe atitudini și credințe. Dar nu ai terminat! Ai încă de lucru, iar septembrie este o lună extrem de creativă, deci acționează diferit, nonconformist, altfel decât ai făcut-o până acum. Ieșind dintr-o rutină cu care ai fost obișnuit(ă), poți găsi inspirație să înveți lucruri noi, să vezi totul într-o altă lumină. Profită de această energie puternică pentru a-ți deschide mintea. Meditează, scrie un jurnal, participă la activități creative.


Numărul personal 6:

Cel mai probabil, anul acesta ai avut de învățat lecția repausului. Ai nevoie de odihnă, de momente în care să încetinești ritmul, să-ți analizezi intențiile. Septembrie pare a fi o lună în care te bucuri de prezent. Dă-ți voie să ocupi scaunul din spatele sălii și să privești ce se petrece. Dacă au apărut provocări, nu trage, încă, linia finală. Septembrie este luna perfectă să faci lucruri care să-ți bucure sufletul: meditație, yoga sau alte practici de vindecare energetică.






Numărul personal 7:

Cel mai probabil, anul acesta a fost energic și te-a ținut în priză. Dacă urmăreşti progresul în carieră, septembrie este o lună excelentă să pui planurile în acțiune. Dacă vrei o schimbare, acum pare momentul perfect să o faci. Poate că ai experimentat un moment de trezire spirituală, iar energia lunii septembrie sporește această iluminare. Fă-ți mai mult timp să te ocupi de nevoile sinelui tău superior.

Numărul personal 8:

Cel mai probabil, anul acesta ai descoperit unul câte unul talentele tale. Energiile lunii septembrie te ajută să înţelegi mai multe despre puterea şi potenţialul tău. Poate că ai obţinut o perspectivă suplimentară asupra drumului tău, poate că încă mai trebuie să descoperi. În această lună profită ca să înveţi că tu deţii puterea. Dacă te-a deranjat ceva, acum este momentul să spui ce ai în suflet, să te eliberezi, să-ţi faci cunoscută părerea. Puterea vine şi cu responsabilitate, deci fii responsabil(ă), fă-ţi ordine în viaţă.


Numărul personal 9:

Cel mai probabil, anul acesta a fost ca un roller-coaster pentru tine. Pe de o parte ai vrut să îmbrățișezi noul tu, pe de altă parte ți-a fost teamă. Această dualitate care te-a indus într-o stare de confuzie te-a făcut nesigur(ă). Energia lunii septembrie îți va asigura confortul și de a putea merge înainte mai lejer. Dacă simți că viața te trage în toate direcțiile, pune pauză. Găsește-ți liniștea, ai încredere în tine și vei merge în direcția corectă. Ai grijă la stres, nu te îngrijora cu privire la viitor, concentrează-te doar asupra prezentului. Fă pași spre înainte, chiar dacă sunt mici, te vor duce acolo unde trebuie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS