Lecții karmice pentru fiecare zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Lecții karmice pentru fiecare zodie


Berbec:

Nativul(a) Berbec este sfătuit(ă) să fie mult mai blând(ă) cu cei(le) din jurul lui/ei. Dacă de obicei este critic(ă) și defensiv(ă), ar trebui să-și schimbe această atitudine pentru că viitorul nu sună deloc bine. Nu te aștepta ca persoanele din jurul tău să fie lapte și miere, când tu nu o faci!


Taur:

Pentru nativii(ele) Taur este foarte dificil să vadă din punctul de vedere al celorlalți(te). Dacă până acum nu ai acordat crezare spuselor celor din jur, acum este cazul să o faci. Rigurozitatea de care dai dovadă se poate întoarce împotriva ta și nu îți va cădea tocmai bine atunci când te vei simți încolțit(ă).


Gemeni:

Tinzi să mergi după cum bate vântul și să-ți urmezi inima. Chiar și în cele mai puerile decizii, nu apuci să cântărești problemele. La început nu e nicio problemă, însă atunci când vorbim despre sentimente și emoții, totul se complică. Fii mai atent(ă) la ceea ce simt oamenii din jurul tău.






Rac:

Pentru nativul(a) Rac, acele lecții karmice în funcție de zodie vin ca dovadă a neîncrederii de sine. Astfel, ratezi foarte multe oportunități și uiți să te bucuri de viață. Acum este cazul să vezi partea plină a paharului și să guști din ceea ce îți oferă viitorul.


Leu:

Nativul(a) Leu are prea multă încredere în cei(le) din jurul lui/ei sau chiar deloc. Nu există cale de mijloc atunci când vorbim despre sentimentele acestui semn zodiacal. Balanța este cheia, mai ales că vorbim și despre foarte multă instabilitate în relațiile cu persoanele din jurul ei.


Fecioară:

Dacă vorbim despre lecții karmice în funcție de zodie, nativul(a) Fecioară se întoarce mereu în trecut. Indiferent ce probleme ai avut atunci, prezentul contează mai mult. Nu încerca să recreezi amintiri doar pentru a vedea dacă se poate schimba ceva. Teama te poate bloca și astfel nu te poți bucura de ceea ce ai acum și ceea ce poți avea în viitor.






Balanţă:

Nativul(a) Balanță tinde să fie plin(ă) de idei creative, însă din cauza lipsei încrederii, acestea nu pot fi puse în aplicare foarte ușor. Acum este cazul să-ți canalizezi toată puterea către acea energie ce te poate împinge de la spate. Nu te lăsa doborât(ă) de micile eșecuri.


Scorpion:

Încearcă să fii mai tolerant(ă) cu cei(le) dragi ție. Nu toată lumea înțelege modul tău de a gândi, așa că nu trebuie să te superi atunci când deciziile nu sunt luate conform planului tău. Fiecare scop în viață își are și o finalitate.


Săgetător:

Ești foarte entuziasmat(ă) de orice situație nouă care apare în viața ta. Indiferent că vorbim despre lucruri în plan personal sau în plan profesional, acestea îți aduc de fiecare dată un zâmbet pe buze. Și aici vorbim despre o balanță care să stabilizeze situația.






Capricorn:

Dacă nu ești obișnuit(ă) să-i(le) ierți pe cei(le) din jurul tău pentru greșeli, aștrii îți sugerează să încerci această practică. Orice furie pe care o ții înăuntrul tău poate mai târziu să explodeze. De asemenea, te poate bloca în crearea de noi legături.


Vărsător:

Nativul(a) Vărsător trebuie să fie mult mai discret(ă) atunci când vine vorba despre planurile de viitor. Atunci când viața personală devine interesantă, nu trebuie să te lauzi cu ea. Nu trebuie ca toată lumea să știe ce ți se întâmplă ție în fiecare secundă.


Peşti:

Încearcă să-ți iei singur(ă) apărarea fără a te simți vinovat(ă). Trebuie să te detașezi de judecățile pe care ceilalți(lelalte) ți le atribuie. Nimeni nu trăiește viața ta și tu nu o trăiești pe a lor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS