Zodiac chinezesc săptămânal, 22-28 august 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 22-28 august 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Șobolanii vor avea parte de o săptămână încărcată la serviciu, dar și reușitele vor fi mari. Vor obține rezultate cu care se vor mândri și pentru care vor fi aplaudați la scenă deschisă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Pentru Bivoli, săptămâna 22-28 august 2022 se anunță una tensionată, în special în familie. Pot să apară tot felul de discuții referitoare la unele investiții. Ar fi bine ca acești(ste) nativi(e) să își susțină punctul de vedere și să aducă în fața apropiaților(telor) argumente solide.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Tigrii trebuie să se implice mai mult în tot ceea ce ține de familie în această săptămână. Cei(le) dragi au nevoie de sprijinul lor, în toate formele posibile. Este un moment bun pentru a se apropia mai mult de acele persoane din familie pe care le-au cam neglijat în ultima perioadă.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Iepurii își pot da seama în această săptămână că au făcut unele greșeli în plan profesional, astfel că se vor concentra foarte mult asupra serviciului și asupra rezolvării acestor erori. Ar fi bine să nu își neglijeze familia sau persoana iubită, ci să păstreze un echilibru.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Dragonii primesc vești bune în săptămâna 22-28 august 2022. Acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului fie își vor schimba serviciul, fie vor fi avansați(te) sau vor primi o mărire de salariu. Schimbările se vor produce pentru ei(le) în sectorul profesional.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Nativii(ele) din zodia Șarpe se vor afla în fața unor provocări uriașe în această săptămână, iar dacă le vor accepta, viața lor se va schimba în bine. Este foarte important ca acești(ste) nativi(e) să iasă din zona de confort și să fie mai îndrăzneți(e).






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Nativii(ele) din zodia Cal trebuie să ia deciziile în această săptămână fără să se mai gândească la ceea ce ar putea spune cei(le) din jurul lor. Trebuie să facă alegeri care să fie în avantajul lor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În săptămâna 22-28 august 2022, nativii(ele) din zodia Capră vor veni cu soluții pentru problemele celor din jur și vor fi foarte apreciați(te) pentru acest lucru. Este o săptămână în care acești(ste) nativi(e) vor ieși în evidență, chiar dacă nu își vor propune să facă acest lucru în mod special.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Pentru Maimuțe, săptămâna 22-28 august 2022 va aduce schimbări majore în plan personal. Acești(ste) nativi(e) pot întâlni dragostea adevărată, se vor simți împliniți(te) și vor fi foarte fericiți(te). Este o săptămână perfectă pentru ei(le).






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Nativii(ele) din zodia Cocoș vor avea parte de o săptămână complicată și asta pentru că unele planuri pe care le aveau vor fi date peste cap. Vor fi destul de multe momente în care se vor enerva și vor reacționa dur.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Câinii au nevoie să iasă din rutină, astfel că pentru a se simți mult mai bine atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic, acești(ste) nativi(e) ar trebui să înceapă proiecte noi. Așa își vor găsi din nou motivația care le-a cam lipsit în ultima perioadă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Mistreții sunt sfătuiți să rămână cu picioarele pe pământ în perioada 22-28 august 2022. Acești(ste) nativi(e) se pot lăsa impresionați(te) de anumite lucruri, duși(se) de val, iar la final de săptămână pot avea de pierdut.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS