Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 22-28 august 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 22-28 august 2022


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 22-28 august 2022!


Berbec:

Cartea etalată – Zece de Monede. Cartea arată că în ciuda tuturor greutăţilor și obstacolelor te vei simți împlinit(ă). Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al reuşitei în carieră, al rezervelor financiare sau al unui mediu familial statornic.


Taur:

Cartea etalată – Trei de Cupe. Vei avea motive de a sărbători cu amicii(ele) și familia, poate un moment de realizare personală. Dacă îţi vei uni forțele cu oamenii potriviţi, creativitatea va creşte.


Gemeni:

Cartea etalată – Șase de Monede. Cartea arată că eşti în armonie cu banii pe care îi câștigi și recunoscător(are) pentru ceea ce ai.


Rac:

Cartea etalată – Asul de Cupe. Cartea este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Ai ocazia împlinirii, dar depinde de tine dacă vei profita de această şansă, în funcție de câtă nevoie ai în acest moment de împlinire emoțională și de împlinire spirituală.






Leu:

Cartea etalată – Patru de Spade. Cartea indică o perioadă de repaus și refacere după o fază grea, cu angajamentul că, odată întremat(ă), vei reveni la luptă.


Fecioară:

Cartea etalată – Pajul de Cupe. Vei începe un proiect sau o afacere creativă, vei avea energia necesară să te exprimi prin artă, teatru sau dans.






Balanţă:

Cartea etalată – Împărăteasa. Cartea arată că toată munca ta va da roade într-un sfârşit și că orice îndoială financiară pe care o simți în prezent va fi în curând uitată, deoarece abundența te așteaptă în viitorul apropiat.


Scorpion:

Cartea etalată – Eremitul. Te vei afla într-o perioadă de analiză, de evaluare, vei avea nevoie de timp personal pentru a îţi da seama care îţi sunt valorile personale.


Săgetător:

Cartea etalată – Roata Destinului. Cartea arată că lucrurile au pornirea să evolueze în cicluri. Chiar dacă condițiile din jurul tău sunt grele și provocatoare, va veni și timpul când ele se vor schimba și vei putea să te concentrezi mai mult asupra distracției și frivolității.






Capricorn:

Cartea etalată – Cinci de Cupe. Dacă nu eşti mulţumit(ă) de rezultatele muncii tale, în loc să continui, te complaci în acea situaţie. Cauza regretelor este mai mult afectivă decât financiară.


Vărsător:

Cartea etalată – Nouă de Monede. Cartea reprezintă bucuria vieţii și rezultatele muncii depuse de tine. Ai trudit din greu, așa că acum te poți relaxa și bucura de tot ce e mai bun în viaţă.


Peşti:

Cartea etalată – Îndrăgostiții. Cartea reprezintă unitate, pasiune și şanse. Relațiile tale sunt solide şi este momentul oportun să faci o alegere semnificativă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS