Perseidele în 2022: ating punctul maxim între 11-13 august 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Perseidele în 2022: ating punctul maxim între 11-13 august 2022


Ca de fiecare dată, perseidele în 2022 reprezintă cea mai inedită ploaie de meteori. Va atinge punctul maxim între 11 și 13 august, iar nativii(ele) vor avea parte de surprize incredibile în toate planurile. Pentru cei(le) mai sceptici(e) dintre aceștia(stea), semnele vizibile vor fi recunoscute imediat. Perseidele reprezintă un eveniment ceresc în care mai mulți meteori radiază în același timp într-un punct fix.

Totul se datorează unor corpuri cosmice numite și meteoriți care intră în atmosfera Pământului la viteze extrem de mari pe traiectorii paralele. Aceștia lasă în urma lor o particulă ce măsoară sub 1 mm diametru ce reușește să aprindă aerul când intră în atmosfera Pământului. Acest fenomen se poate observa pentru o fracțiune de secundă și este denumit de astronomi meteor.

Cei(le) mai mulți(te) specialiști(ste) asociază ploaia de meteori cu cometa Swift-Tuttle. Aceasta este văzută periodic, fiind descoperită de Lewis Swift și Horace Parnell Tuttle între 16 și 19 iulie 1962. Credincioșii(asele) catolici(e) numesc perseidele ca fiind lacrimile Sfântului Laurențiu. Acest lucru se datorează faptului că această sărbătoare se află în 10 august, data la care se poate observa ploaia de meteoriți. Perioada activă a perseidelor este între 17 iulie și 26 august. Acestea ating punctul maxim între 11 și 13 august. Mai precis, între 12 și 13 august noaptea, la ora 4 TLR.

Cea mai bună metodă de a vedea perseidele este de a găsi un loc unde se poate observa întreaga boltă cerească. Nu trebuie echipament ajutător, asta pentru că pot fi recunoscute și în cel mai întunecat punct. Ochiul se poate adapta la toată luminozitatea cerului chiar și pentru 45 de minute. Luna se va afla în Faza Plină. Pentru cunoscători(are), aceștia(stea) știu deja că perseidele nu reprezintă o ploaie de stele, ci de meteoriți.


Berbec:

Perseidele în 2022 vin cu vești bune pentru Berbeci. Aceștia sunt îndemnați să apeleze la curaj. Pentru o mai mare recunoaștere a meritelor, este recomandat să ieșiți din zona de confort. Chiar dacă vă place luxul, necesită multă muncă pentru a ajunge acolo unde vă doriți. Succesul nu se arată peste noapte, iar pentru acest lucru este nevoie de răbdare și perseverență.


Taur:

Pentru Tauri, perseidele în 2022 îi surprinde cu dare de mână. Acest lucru semnifică faptul că pe lângă cheltuielile zilnice, aceștia vor profita de banii primiți în plus pentru a face cumpărături ce nu sunt atât de necesare. Sunt indicate liste care trebuie respectate. Se prea poate să urmeze câteva săptămâni înfloritoare din punct de vedere financiar, însă nu este cazul să abuzăm de noroc.


Gemeni:

E posibil ca Gemenii să aibă parte de momente surprinzătoare, asta dacă au învățat lecția cumpătării. Dacă până acum aveau sezon deschis la orice plăcere mult dorită, acum se poate ca totul să se schimbe. Învață să trăiești cu strictul necesar pentru că vor veni vremuri dificile. De asemenea, formează-ți o listă de priorități pe care este necesar să o respecți. Viața ta se va schimba total.






Rac:

S-ar putea ca perseidele în 2022 să te găsească într-o disperare continuă de a-ți căuta prieteni(e). Nu te destăinui unor oameni în care nu ai încredere doar pentru că ai ajuns într-un impas. Chiar dacă este important să fii deschis(ă) tuturor, se prea poate ca soluțiile salvatoare să nu apară chiar de unde îți imaginezi. Din contră, pot exista momente în care îți vei crea mai mult rău decât bine cu această gândire. Ia totul pas cu pas și vezi unde vei ajunge.


Leu:

Chiar dacă de cele mai multe ori te simți responsabil(ă) pentru bunul mers al lucrurilor, de data aceasta ar fi bine să stai pe margine. Locul tău pe bancă nu îl poate ocupa nimeni, asta pentru că mai ai nevoie și de odihnă. Ar fi recomandat să nu iei decizii importante în aceste zile, iar discuțiile în contradictoriu nu sunt de luat în considerare. Deciziile pentru viitor nu vor avea o finalitate acum. Doar tu știi care sunt acelea și de ce este important să le eviți.


Fecioară:

Se prea poate ca Fecioarele să aibă nevoie de o schimbare radicală a percepțiilor. Ar fi bine pentru tine să nu treci atât de ușor peste acest eveniment astral. Meditațiile sau notele dintr-un jurnal pot fi foarte la îndemână atunci când te simți pierdut(ă). Nu trebuie să te implici în activități extrem de solicitante din punct de vedere sentimental. Tot ce trebuie să vezi acum este luminița de la capătul tunelului.






Balanţă:

Balanțele vor avea parte de discuții importante cu un/o anumit(ă) membru(ă) al/a familiei. Acesta(asta) îți va oferi o cu totul altă perspectivă asupra vieții, iar tu o vei privi ca atare. Soluțiile ți se vor arăta atunci când te aștepți mai puțin. Nu căuta să rezolvi anumite situații dacă nu știi cu exactitate unde vor duce planurile tale. Dacă îți dorești, poți repara anumite probleme cu un simplu telefon îndreptat către prietenii(ele) buni(e).


Scorpion:

Nu este exclus ca perseidele în 2022 să vină pentru Scorpioni cu multe surprize de tot felul. În această perioadă te poți arăta mai suspicios(asă) ca de obicei. Atunci când prietenii(ele) îți prezintă anumite situații, te simți exclus(ă). Încearcă să comunici pentru a nu-ți crea idei care nu există. Cel mai probabil vei petrece câteva zile rupt(ă) de toată aglomerația orașului. Îți dorești să faci acest lucru singur(ă), însă ulterior te vei simți mândru(ă) de toate deciziile luate.


Săgetător:

E posibil ca pentru Săgetători această perioadă să vină cu emoții. Se prea poate să nu obții rezultatele dorite în fazele preliminarii ale unui examen. Acest lucru nu semnifică eliminarea din luptă. Poți încerca mai multe modalități prin care să ai succes, însă trebuie să gândești la rece situația. Aștrii vor fi întotdeauna lângă tine și îți vor indica faptul că poți opta mereu pentru începerea fiecărui proiect de la primele semne ale unor idei mărețe.






Capricorn:

S-ar putea ca pentru Capricorni perioada următoare să însemne succesul în plan profesional. Întâlnirea cu anumite persoane influente va contribui la clădirea carierei mult visate. Acestea îți vor clarifica anumite aspecte pe care nu le-ai înțeles încă de la început. Încearcă să nu te lași dus(ă) de val și să prezinți fiecare situație în parte așa cum o vizualizezi cu adevărat.


Vărsător:

Se poate ca perseidele în 2022 să vină pentru Vărsători cu noroc în plan personal. Acest lucru înseamnă că vei întâlni persoana ideală, nu înainte să ai parte de câteva obstacole în calea ta. Fiecare conversație cu persoana respectivă îți va crea așteptări peste măsură. Cu toate acestea, vei avea parte de o surpriză atunci când te aștepți mai puțin. S-ar putea ca în plan profesional să demarezi o afacere sau un proiect pentru care vei primi laude ulterior.


Peşti:

Probabil că Peștii se vor găsi într-o perioadă excelentă pentru studiu. Indiferent de subiectul ales, trebuie să știi că vei avea succes. Nu te plafona doar cu un singur element, ci încearcă să combini mai multe materii pentru a putea realiza o întreagă capodoperă. Mai ai multe de demonstrat și acum este momentul oportun.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS