12 august 2022: Lună Plină în Vărsător. Putem primi răspunsurile căutate

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
12 august 2022: Lună Plină în Vărsător. Putem primi răspunsurile căutate


Dacă lucrurile au fost neclare, înceţoşate în ultimul timp, această Lună Plină ne îndeamnă să mai privim încă o dată pentru că acum putem primi răspunsurile căutate.


Berbec:

Se pare că plăteşti un preţ prea mare pentru un obiectiv. Eşti sigur(ă) că se merită? Dacă o sursă de venituri iese din schemă, poate că este timpul să îţi monetizezi mai bine talentele. Nu mai ţine banii blocaţi şi pune-i la treabă, să muncească pentru tine.


Taur:

Probabil că ţi-ai stabilit intenţii acum câteva luni pentru un nou început financiar şi acum este timpul să vezi că acestea încep să dea roade. Totuşi, lucrurile par a fi într-o fluctuaţie, deci nu face încă mari investiţii, asigură-te că ai mai întâi siguranţă personală. O relaţie poate juca un rol important în finanţele tale acum.


Gemeni:

Ai obţinut o victorie personală care te face să vezi altfel viaţa. Se nasc în tine dorinţe noi. Acest lucru ar putea fi legat de o colaborare internaţională sau o călătorie în străinătate. Vechiul „tu” rămâne în urmă pentru a face loc unui proiect nou sau unei descoperiri măreţe despre sine.






Rac:

Ai atins un vârf într-o realizare personală care se construieşte de câteva luni şi ai toate motivele să te simţi mândru(ă). Echilibrează asta cu relaţiile personale şi te vei descurca de minune. Îţi e clar ce vrei şi eşti dispus(ă) să continui să faci paşi înainte în numele unui vis pe care îl tot alergi.


Leu:

Secrete mari ies la iveală. Unul dintre ele ar putea fi un schimbător de macaz important în viaţa ta. Gânduri ascunse aduc la suprafaţă spirite rele pe care nici nu ştiai că le adăposteşti. Este în regulă să-ţi dezvălui acest adevăr. Te-ar putea aduce mai aproape de o persoană care îţi place. Curăţă emoţiile vechi şi vindecă-ţi rănile pentru a putea merge cu încredere spre viitor.


Fecioară:

Luna Plină în Vărsător are loc în sectorul tău de dezvoltare spirituală şi ceva ce dezvolţi în ultimele luni poate închide un cerc şi poţi vedea efectul în muncă şi sănătatea ta; dă-ţi timp să te baţi pe spate în semn de felicitări pentru un efort depus şi lasă-te dus de flux. E posibil însă ca logica şi obiectivitatea să nu te poată lăsa aşa uşor să te scufunzi în liniştea intuiţiei şi a lumii imaginare tale. Ai de eliberat acele gânduri şi acea abordare care îţi dă mai mare greutate sufletească pentru a face loc la nou.






Balanţă:

Te poţi aştepta la schimbări majore în relaţie. Dacă eşti singur(ă), este timpul să vezi lucrurile diferit. Renunţă la trecut, lasă-ţi „foştii(stele)” acolo unde le este locul şi începe ceva nou. Călătoreşte, fă-ţi prieteni(e). Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, o călătorie vă poate aduce un suflu nou, mai romantic în cuplu vostru.


Scorpion:

Luna Plină în Vărsător are loc în sectorul tău financiar şi îţi aduce un fel de eliberare pentru că probabil vei găsi o cale de a primi mai mult din ce meriţi, crescându-ţi simţul valorii şi încrederii de sine. Vărsătorul înseamnă „noi” iar Leul, în care se află Soarele, înseamnă „eu”. Aşadar, poate apărea un scenariu „eu comparat cu noi” fie din cauza discuţiilor despre bani, fie din cauza discuţiilor cu partenerul(a) de cuplu, fie din cauza unui parteneriat la locul de muncă.


Săgetător:

Este timpul să îţi reglezi dispozitivul de înaltă tehnologie şi când spun asta mă refer la corpul tău. Schimbă-ţi modul de abordare a greutăţii, schimbă-ţi stilul de viaţă. Nu ai nevoie de o criză de sănătate care să te trezească. Începe de acum!






Capricorn:

Luna Plină îţi trimite atenţia spre o relaţie foarte aproape de tine, spre activităţi comune sau spre conversaţii pline de sens între tine şi această persoană ca să creşteţi conexiunea. Da, sunt multe elemente care vă leagă însă aveţi fiecare nevoi şi este important acum să vezi cum poţi găsi acel echilibru ca să vă satisfaceţi reciproc aceste nevoi, nu doar unul(a) pe ale celuilalt(eilalte).


Vărsător:

Dragoste, romantism, creativitate; acestea sunt cuvintele cheie ale Lunii Pline în zodia ta. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, este timpul potrivit pentru următorul nivel. Dacă relaţia nu este ceea ce-ţi doreşti, poate că este momentul să o închei. Şi în carieră se anunţă o schimbare majoră. Dă-ţi voie să fii creativ(ă) şi să îţi laşi o amprentă puternică în ce faci.


Peşti:

Poate că Luna Plină va lumina aspecte cu care te-ai tot zbătut şi acum găseşti posibilitatea de echilibru între odihnă şi rutina muncii, ca să poţi funcţiona la capacitate maximă, mai ales că în curând începe sezonul tău şi multe planete vor veni să le găzduieşti. Venus este în Leu şi Venus reprezintă relaţiile, deci ia în calcul susţinerea unui(ei) prieten(e) sau membru(ă) de familie care să te ajute să te menţii pe drumul cel bun al stării optime de bine.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS