Zodiac chinezesc săptămânal, 4-10 iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 4-10 iulie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

S-ar putea să îți îndrepți atenția către domeniul profesional și îți dedici mai mult timp încercând să le arăți șefilor(elor) că ești potrivit(ă) pentru un post de conducere. Spre finalul săptămânii te ocupi de niște treburi personale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Dacă te pregătești pentru un examen care să te ajute să avansezi în carieră îți va fi greu să faci asta în timp ce te ocupi și de cei(le) mici, însă persoana iubită îți va fi alături și te va ajuta așa cum poate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

S-ar putea să te bucuri de o vacanță binemeritată alături de cele mai dragi persoane din viața ta. Din punct de vedere personal te simți împlinit(ă) și vrei să faci pasul următor în ceea ce privește relația de cuplu.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Îți faci timp să mergi în vizită la cei(le) dragi și să îi/le ajuți cu treburile prin gospodărie. Spre finalul săptămânii te pregătești să pleci într-o călătorie în interes de serviciu, însă doar pentru câteva zile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Nu este exclus să apară o mulțime de situații noi la serviciu, însă vei reuși să le faci față. În weekend îți dorești să te relaxezi, așa că e posibil să pleci la munte alături de câțiva(teva) prieteni(e). Însă lucrurile nu vor fi cum ți le-ai imaginat.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Se prea poate să îți dorești să stai mai mult singur(ă), ca să te gândești la viitorul tău profesional și să iei cele mai bune decizii. Nu te lăsa influențat(ă) de părerile celor din jurul tău, fiindcă nimeni nu trăiește viața în locul tău.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

E posibil să îți dorești să ai parte de mai multe activități culturale, așa că îl/o inviți pe jumătatea ta la teatru, la film sau unde vă simţiţi voi bine. Îți este dor de viața socială pe care o aveai înainte, așa că încerci să o reînvii.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

S-ar putea să ai parte de niște șicanări din partea colegilor(elor) de serviciu, așa că încerci să îi/le faci să își schimbe impresiile și să le arăți cine ești tu cu adevărat. Ideal ar fi să ignori tot ceea ce vine din exterior.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Te bucuri de compania persoanei iubite și vă faceți planuri de viitor. Relația ta de cuplu urmează să treacă la alt nivel, însă nu știi dacă te simți pregătit(ă) să faci pasul cel mare acum.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Dacă ai avut o stare de moleşeală până acum, în această săptămână îți revine cheful de muncă și reușești să termini în timp util toate sarcinile de la serviciu. Se prea poate ca spre finalul săptămânii să dai o fugă până la mare alături de persoana iubită.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Pot apărea discuții între tine și membrii(ele) familiei tale, fiindcă aveți păreri diferite în ceea ce privește stabilirea locației unde să vă petreceți concediul. Va trebui să luați o decizie, altfel nu veți mai găsi locuri libere pe nicăieri.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Dacă îți vei pune persoana iubită la încercare vei fi uimit(ă) să descoperi că poate fi alături de tine la bine și la greu. Simte-te norocos(asă) că ai astfel de persoane în viața ta, fiindcă se găsesc rar.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS