Zodiac chinezesc săptămânal, 25-31 iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 25-31 iulie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Săptămâna aceasta te gândești mai mult la tine și la nevoile tale. Îți dai seama că te-ai cam neglijat în ultima vreme și că mereu te-ai preocupat doar de bunăstarea celor din jur. Astfel, îți faci ordine în suflet și începi să te bucuri de tine și viața ta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În următoarele zile te bucuri de liniște și vacanță. Nimic nu îți poate schimba starea. Timpul petrecut cu cei(le) mici te încarcă cu energie și te simți binecuvântat(ă) pentru tot ce trăiești. Ai grijă de sănătatea ta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Poți cunoaște o persoană care îți va schimba viața. Tot ce credeai până acum, vei descoperi că era doar o iluzie. Totodată, ai mare grijă de cum te prezinți la locul de muncă.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În această săptămână te focalizezi asupra carierei profesionale și te străduiești din greu să fii remarcat(ă) de superiori(are). Mai ales că, de ceva vreme țintești un post mai bun, care să îți crească și salariul. În plan personal totul a reînceput să funcționeze și te înțelegi din ce în ce mai bine cu partenerul(a) de viață.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În zilele următoare pui mare accent asupra sănătății tale și a celor dragi ție. Este posibil să faci și câteva vizite la cabinetul medical pentru mici consultații de rutină și nu numai. În plus, unii(ele) nativi(e) se pot apuca de un nou sport, care va deveni o parte importantă din viața lor în viitor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Săptămâna aceasta ești în toi cu pregătirile pentru un eveniment deosebit din viața ta. Fie organizezi o cerere în căsătorie, fie te pregătești să pleci pentru prima dată în afara României, cert este că vei beneficia de ajutorul celor dragi. În plan profesional totul merge bine.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Te gândești tot mai mult la vacanță și mai că devii invidios(asă) când vezi postările din mediul online publicate de prieteni(e). Fii atent(ă) la locul de muncă și nu îți pierde concentrarea, pentru a nu avea probleme cu superiorii(arele) tăi(ale). Concediul va sosi în curând și te vei putea bucura de soare și mare.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Săptămâna aceasta pui la punct ultimele detalii pentru marea aventură din viața ta, alături de persoana iubită. Cea mai lungă vacanță din viața ta se apropie, așa că ai dat uitării stresul cotidian și numeri zilele până la concediu. Nativii(ele) care au copii(le), pot lega o conexiune mult mai puternică cu ei(le) în această perioadă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Te pregătești să participi la un eveniment deosebit, așa că, te hotărăști să spargi pușculița și să mergi la cumpărături. Fii atent(ă) la piesele vestimentare pe care le achiziționezi, întrucât e necesar să te încadrezi într-un anumit cod vestimentar. Totodată, nativii(ele) care au cerut o mărire de salariu în trecut, o vor primi zilele acestea.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Începi să îți recapeți puterile și te gândești la toate lucrurile pe care le vei putea face atunci când vei fi din nou în formă. Totodată, nu te mai simți vinovat(ă) de căderea prin care treci și apreciezi că ai familia și prietenii(ele) aproape de tine. Spre sfârșitul săptămânii e posibil să primești o vizită surpriză din partea unei persoane la care nu te aștepți.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Săptămâna aceasta va fi una încărcată de activități la locul de muncă și poți ajunge să simți stări de epuizare încă după câteva zile. Noroc că persoana de lângă tine te sprijină și te înțelege în această experiență pe care ți-ai dorit-o atât de mult.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Decizi că e timpul pentru puțină spontaneitate și pleci într-o vacanță neprevăzută cu persoana iubită sau prietenii(ele). În această expediție vei trăi cea mai mare aventură din viața ta și vei descoperi că aceasta este pasiunea ta adevărată.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS