Zodiac chinezesc săptămânal, 11-17 iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 11-17 iulie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână vei avea parte de multe activități distractive și te simți bine alături de prieteni(e). Colegii(le) de la serviciu îți vor aduce laude și te vor considera mai sociabil(ă) și mai carismatic(ă), astfel descoperind o nouă latură de-a ta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Te simți hotărât(ă) și vrei să faci schimbări în viața ta, ca să poți să îți atingi toate obiectivele profesionale. Ai localizat problema și ești conștient(ă) de faptul că rezolvarea stă doar în mâinile tale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Se prea poate să nu găsești puterea de a merge mai departe. Însă nu trebuie să îți pierzi nădejdea, fiindcă există o luminiță la capătul tunelului. Ar trebui să mergi înainte ca să o zărești.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Ai nevoie de iubire și susținere din partea partenerului(ei) de cuplu, dar și din partea membrilor(elor) familiei tale. Se poate să te simți vulnerabil(ă) și ți-ai dori ca toți(ate) să îți fie alături, fără ca tu să le ceri să facă acest lucru.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

S-ar putea ca o persoană din trecutul tău să încerce să revină în viața ta și să îți dea lumea peste cap. Însă trebuie să fii cu băgare de seamă că acea persoană te-a rănit și că tu ți-ai refăcut viața. Cu greu te abții să nu cazi pradă tentației.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În această săptămână îți dorești să dai un aer nou casei tale și să faci investiții, să schimbi mobilierul și diferite alte articole din decor. Însă toate acestea sunt destul de costisitoare și riști să ajungi la limită cu bugetul tău.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână îți dorești o schimbare majoră în plan personal, așa că începi prin a gândi pozitiv, ca să îți atragi binele. În ultima vreme toate lucrurile au mers rău, așa că încerci să îți schimbi soarta, dar mai ales starea de spirit.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână te simți energic(ă) și vrei să transmiți și celorlalți(te) starea ta de bine. Însă atunci când se apropie weekendul începi să îți pierzi din entuziasm, fiindcă vei primi o veste mai bună.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână încerci să te îngrijești de starea ta de sănătate și să pui accent asupra odihnei, alimentației sănătoase și hidratării. Spre finalul săptămânii vei reuși să te simți mai bine, dar și mai optimist(ă).






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână te simți deranjat(ă) de un/o coleg(ă) de la serviciu, însă încerci să te menții diplomat(ă) și să nu scoți la suprafață fiara din tine. Însă uneori este necesar să arăți puțină autoritate, fiindcă unii oameni nu înțeleg altfel.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână îți este pusă răbdarea la încercare și ai parte și de discuții în relația de cuplu. Persoana de lângă tine se simte pregătită să ducă relația la un alt nivel, însă tu nu simți să faci acest lucru.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână te relaxezi în concediu și te bucuri de soare. Multă vreme ai așteptat aceste zile, iar acum a venit timpul să culegi ceea ce ai semănat. Persoana iubită va fi foarte fericită de locul pe care l-ai ales să vă petreceți vacanța.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS