Zodiac chinezesc săptămânal, 1-7 august 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 1-7 august 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Șobolanii se pot lansa într-un domeniu artistic. Pot deveni cunoscuți pentru un talent pe care l-au ținut ascuns până acum, pe care l-au șlefuit în mare secret.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Roadele muncii Bivolilor vor fi recompensate către sfârșitul săptămânii, atunci când vor primi o veste bună legată de un posibil câștig financiar!


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Tigrii au o energie pozitivă și îi/le vor inspira pe cei(le) din jur să depășească orice obstacol.


Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Iepurii vor avea o săptămână istovitoare din toate punctele de vedere. Toată lumea va dori ceva de la ei. Abia vor mai putea să se odihnească.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Dragonii sunt cei mai vocali din toate cele 12 semne ale zodiacului chinezesc. Au atât de multe de spus, atât de multe revendicări încât va fi aproape imposibil să nu iasă scântei.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Săptămâna 1-7 august 2022 va deschide răni vechi pentru acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc care vor trece printr-un adevărat proces de conștientizare și vindecare a unor traume vechi. Doar așa Șerpii vor putea obține sentimentul de eliberare după care tânjesc de atâta vreme și care le va da puterea să meargă mai departe, cu optimism și încredere!






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Caii vor simți nevoia să se așeze la casa lor. Relațiile pasagere din ultima vreme ale lor le-au adus acestora doar o serie de neîmpliniri și i-au îndepărtat de adevărata fericire. Nativii(ele) Cal care sunt deja într-o relație vor simți nevoia să își extindă familia și vor aduce în discuție acest subiect cu partenerul(a) de cuplu.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Nativii(ele) din zodia Capră vor avea de înfruntat adevărate furtuni care se vor declanșa din cauza unor probleme vechi de familie. Un posibil conflict între generații, între părinți și copii(le) în care nimeni nu vrea să lase de la el(a) va marca săptămâna 1-7 august 2022. Nu vă sfiiți să spuneți tot ce vă deranjează, dar aveți grijă la cuvintele pe care le alegeți pentru a vă exprima.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Energia primelor zile din această săptămână are puterea să vindece răni și situații conflictuale mai vechi. Deciziile pe care nativii(ele) Maimuță vor avea puterea să le ia în săptămâna 1-7 august 2022 vor aduce un sentiment de eliberare, iar dezamăgirile și suferința vor deveni de acum o amintire urâtă.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Noi începuturi se întrevăd la orizont pentru acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc care au simțit gustul amar al dezamăgirii și care sunt pregătiți(te) acum să cunoască adevărata fericire.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Câinii se vor bucura de aprecierea șefilor(elor) la locul de muncă, iar asta le va da o încredere nebănuită în forțele proprii și o dorință și mai mare de afirmare. Dacă veți continua în același ritm aveți șanse mari să obțineți un bonus sau chiar o promovare!


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Mistreții se gândesc serios ca în săptămâna 1-7 august să facă o investiție importantă pentru care vor avea nevoie și de susținerea familiei. Ar fi recomandat să vă consultați cu cei(le) dragi și să cântăriți bine decizia, mai ales că la mijloc este vorba despre o sumă mare de bani!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS