Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 25-31 iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 25-31 iulie 2022


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 25-31 iulie 2022!


Berbec:

Cartea etalată – Îndrăgostiții. Cartea reprezintă unitate, pasiune și şanse. Relațiile tale sunt solide şi este momentul oportun să faci o alegere semnificativă.


Taur:

Cartea etalată – Zece de Monede. Cartea arată că în ciuda tuturor greutăţilor și obstacolelor te vei simți împlinit(ă). Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al reuşitei în carieră, al rezervelor financiare sau al unui mediu familial statornic.


Gemeni:

Cartea etalată – Patru de Bâte. Cartea anunță succes, fericire și statornicie. Vei fi înconjurat(ă) de persoanele dragi și vei simți că faci parte dintr-o comunitate.


Rac:

Cartea etalată – Șase de Monede. Cartea arată că eşti în armonie cu banii pe care îi câștigi și recunoscător(are) pentru ceea ce ai.






Leu:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.


Fecioară:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.






Balanţă:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Cartea reprezintă dorințele care se împlinesc. După o lungă perioadă de insatisfacţie, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are ocazia să fie înfăptuit la maximum.


Scorpion:

Cartea etalată – Regele de Bâte. Cartea anunţă că felul tău de a fi îi va face pe oameni să se apropie de tine. Cu ajutorul puterii tale de convingere vei fi capabil(ă) să îi faci pe oameni să își depășească limitele.


Săgetător:

Cartea etalată – Opt de Bâte. Ai acum libertatea și spațiul pentru a îţi continua planurile și activitățile. Această carte este una plină de energie și dinamism care te stimulează pentru a îţi realiza repede obiectivele.






Capricorn:

Cartea etalată – Diavolul. Cartea te avertizează în privința ispitelor și a dependențelor, a nevoii de a rezista tentațiilor, indiferent de natura lor.


Vărsător:

Cartea etalată – Nouă de Monede. Cartea reprezintă bucuria vieţii și rezultatele muncii depuse de tine. Ai trudit din greu, așa că acum te poți relaxa și bucura de tot ce e mai bun în viaţă.


Peşti:

Cartea etalată – Lumea. Cartea semnifică concretizare, realizare și satisfacţie. Toate eforturile tale dau rezultate în final și ajungi la capătul unei călătorii ori ai finalizat un ciclu major al vieții tale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS