Neptun e retrograd! Fii pregătit şi urmează aceste sfaturi!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Neptun e retrograd! Fii pregătit şi urmează aceste sfaturi!


Neptun, planeta care guvernează visele şi toate lucrurile spirituale, este oficial în mişcare retrogradă din data de 28 iunie în semnul casei sale Peşti, scuturându-ne să ne trezim din visele noastre măreţe în următoarele cinci luni. Fii pregătit(ă) pentru o trezire colectivă cu aceste sfaturi.


Ce e bine să faci

Reflectă profund asupra ta. Neptun este planeta asociată cu subconştientul. Mişcarea sa retrogradă este ideală pentru a ne familiariza cu lumea noastră interioară şi cu partea noastră de „umbră” sau cu părţile noastre de care nu prea suntem mândri, prin activităţi cum ar fi scrierea unui jurnal sau meditaţie.

Fii realist(ă). Mişcarea retrogradă a lui Neptun este despre a te ajuta să distingi faptele de ficţiune. Cu Saturn, planeta care guvernează disciplina şi limitările, de asemenea în mişcare retrogradă, această perioadă forţează umanitatea să gândească logic, în special când vine vorba de ambiţii.






Rămâi cu picioarele pe pământ. Cu energiile puternice ale Peştilor estompând linia fină dintre realitate şi fantezie, să te pierzi este inevitabil. Zburdă prin natură, meditează, confesează-te unui(ei) prieten(e) de încredere; sunt toate forme care să te ţină centrat(ă) când te simţi copleşit(ă).

Creează limite. De obicei, Neptun este lumina ta verde ca să visezi măreţ şi fără limite. Mişcarea sa retrogradă este ca o reîmprospătare a memoriei pentru a-ţi cunoaşte limitele şi pentru a-ţi stabili linii clare, fie că tu îţi creezi limite cu prietenii(ele) tăi(ale) sau creezi un echilibru confortabil între viaţa privată şi lucru.






Ce nu e bine să faci

Să rămâi prins(ă) în iluzie. Încerci să îţi urmezi o presimţire sau să iei decizii datorită emoţiilor? Neptun retrograd îţi spulberă orice iluzie – în special pe cele pe care le creăm noi înşine. Gândeşte critic, explorează opţiunile şi ia în considerare toate versiunile.

Nu îţi discredita visele. Nu este vorba despre destrămarea viselor ci despre realismul pe care trebuie să îl ai pentru atingerea lor. Ţine-ţi visele în viaţă făcând planuri concrete de acţiune.

Să îi/le păcăleşti pe alţii(tele). Fie că împodobeşti adevărul sau nu eşti onest(ă) cu privire la propriile sentimente, mişcarea lui Neptun dezvăluie toate formele prin care noi vrem să îi/le ducem în eroare pe cei(le) din preajma noastră. Această perioadă este despre a avea discuţii incomode şi confruntarea cu propriile minciuni.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS