De ce să iubeşti o persoană născută în zodia Leu

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce să iubeşti o persoană născută în zodia Leu


Aflaţi care sunt cele mai semnificative motive pentru care să iubiţi o persoană născută în zodia Leu!


Leii se numără printre cele mai agreabile zodii

Nu este facil să ai charismă şi să obţii atenţia tuturor, însă Leii reuşesc să facă acest lucru fără prea mult efort. Acestor nativi(e) le place să fie în lumina reflectoarelor, să conducă discuţiile spre ceea ce îşi doresc şi de cele mai multe ori reuşesc, având în vedere că au abilităţi sociale înnăscute. Ei(le) au un şarm aparte, care este ca un magnetism pentru persoanele din jur. Deşi multe persoane cred despre cei(le) născuţi(te) în această zodie că sunt aroganţi(te), totuşi nu le pot rezista.






Leii au calităţi de lider

Puternici, plini de viaţă şi creativi, Leii sunt nişte lideri extraordinari. Ştiu să se facă respectaţi în grupul de prieteni(e) din care fac parte, în familie şi la serviciu. Alături de ei, oamenii cunosc succesul. Şi nu este de mirare acest lucru, având în vedere că au o minte ascuţită, idei îndrăzneţe, îşi asumă riscuri şi ştiu să îşi expună opiniile cu claritate şi precizie.


Leii merită iubiţi pentru ambiţia de care dau dovadă

Este stimulant să aveţi în jurul vostru o persoană născută în zodia Leu. Ambiţia lor vă va face să vă doriţi să vă urmaţi visurile şi să reuşiţi în tot ceea ce vă propuneţi. Acest semn zodiacal are gânduri măreţe, de aceea şi rezultatele sunt maxime.






Leii ştiu întotdeauna ce vor de la viaţă

Una dintre cele mai interesante calităţi ale zodiei Leu este faptul că ştiu ce vor de la viaţă şi trec direct la subiect, fără să se încurce în propriile planuri şi decizii. Cine nu îşi doreşte un astfel de bărbat? Ştiu să comunice bine, să îşi creioneze strategiile şi să pună punctul pe „i”.


Leii debordează de magnetism

Dacă aveţi în cercul de cunoştinţe o persoană născută sub influenţa acestui semn zodiacal, cu siguranţă aţi observat magnetismul de care dă dovadă. Cuvintele care îi/le caracterizează cel mai bine pe aceşti(ste) nativi(e) sunt: pasiune, atracţie fatală şi imagine provocatoare. Ei(le) atrag atenţia persoanelor de s*x opus chiar şi atunci când nu sunt aranjaţi(te) sau nu au o atitudine care să determine acest lucru. Uneori nici măcar ei(le) nu ştiu că posedă o forţă de atracţie atât de mare.






Leii au gusturi rafinate

Zodia Leu este atrasă de lucrurile preţioase, luxoase şi valoroase. Le place să se înconjoare de astfel de obiecte şi să aibă un trai deosebit. Le place să muncească mult, dar şi să se trateze corespunzător după o zi grea. Însă nu ţin totul doar pentru ei, ci împart şi cu persoanele dragi lor.


Leii şi gradul lor de generozitate

Deşi nativii(ele) par aroganţi(te) şi snobi(abe), totuşi nu refuză să împartă şi celor din jur ceea ce au. Aşadar, dacă ei(le) au un stil de viaţă luxos, vor oferi cu plăcere persoanelor dragi tot felul de cadouri scumpe sau vor face surprize demne de regi(ne).






Sunt Leii cei mai talentaţi din zodiac?

În ciuda faptului că această caracteristică nu li se potriveşte tuturor nativilor(elor), totuşi majoritatea dintre ei(le) se pot mândri că au mai multe talente. Iar ceea ce este cu adevărat interesant este că ei(le) ştiu să le exploateze, în comparaţie cu alte semne zodiacale. Datorită acestei caracteristici generale, ei(le) sunt persoane optimiste şi vesele. Leii nu sunt aroganţi, ci doar ştiu cât valorează.


Instinctul de cucerire este o caracteristică de bază a zodiei

Leii sunt mânaţi de instinctul de cucerire şi nu neapărat în plan sentimental, ci în toate domeniile de interes. Aşa cum spune şi numele zodiei, ei îşi apără teritoriul, însă nu oricum, ci cu demnitate. Nu lasă pe nimeni să îi înjosească sau să îi rănească intenţionat. Tot timpul au la ei replicile potrivite.






Leii sunt întotdeauna sufletul petrecerilor

Nativii(ele) acestei zodii aduc cele mai bune preparate la o petrecere, ei(le) spun cele mai bune glume şi animă întreaga atmosferă. De aceea oamenii adoră să fie în prezenţa lor şi să îi/le aibă invitaţi(te) la tot felul de evenimente pe care le organizează.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS